De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Wie helpt u bij de aankoop van die mooie woning?

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor die ene woning die te koop staat in Twente. Wanneer het op het kopen van een woning aankomt zijn er veel punten waar u rekening mee moet houden. En wie helpt u daarbij?

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor die ene woning die te koop staat in Twente. Wanneer het op het kopen van een woning aankomt zijn er veel punten waar u rekening mee moet houden. Allemaal zaken waar u zich in eerste instantie niet mee bezig houdt tijdens het bezichtigen van uw droomhuis. U wilt toch ook zekerheid en duidelijkheid als het gaat om de aankoop van uw nieuwe woning? Juist daarom heeft u een deskundige makelaar aan uw zijde nodig, die u adviseert en begeleidt bij een van de meest bijzondere aankopen van uw leven. 

Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en bij het voldoen aan uw wettelijke onderzoeksplicht. Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken manier waarop wij u begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dat doen wij informeel, duidelijk en met alle aandacht die daar bij hoort. Vanuit de kennis die wij hebben van de Twentse woningmarkt adviseren we u bij het doorhakken van de juiste knopen.

Meer weten? Neem contact met ons op!