De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: draadloze kerstverlichting

Zet u de kerstboom ook dit weekend op? En kijkt u ook tegen de wirwar van kerstverlichting en de goeie verdeling ervan in de boom? Dan is draadloze kerstverlichting de oplossing!

De leukste tijd van het jaar komt steeds dichterbij. Kerst. Ja, kerst ja! Niet iedereen zal het met deze uitspraak eens zijn, maar zeg nou zelf, de etentjes, de kerstborrels en het optuigen van kerstboom is elk jaar één groot feest. Alhoewel het optuigen van de kerstboom niet altijd een feest is waarop je zit te wachten. Nadenken over hoe je ‘m gaat inrichten is cool, maar wij zien er elk jaar weer tegenop om de kerstverlichting tevoorschijn te toveren en de draad uit de knoop te halen. Dat is namelijk écht een rotklus. Tenzij je net nieuwe kerstverlichting hebt aangeschaft. Dan hoef je je alleen druk te maken of je met de verlichting uitkomt en of alles goed wordt verdeeld. Maar heb je katten? Dan moet je maar weer hopen dat ze de draad niet kapot bijten. En ook bij het aftuigen van de boom is het vervelend. Denk maar eens aan al die naalden die op de grond vallen als je de verlichting eruit haalt. Conclusie: de traditionele kerstverlichting is onhandig en onveilig. Het is tijd voor draadloze kerstverlichting.

De draadloze kerstverlichting Aura ziet eruit als lichtgevende kerstballen die samen met de Wifi Aura Power Ring werken. De Power Ring leg je onder de kerstboom en stuurt vervolgens dankzij het vernuftige systeem alle verlichting aan. Dit doe je met een app op je smartphone. De Power Ring voorziet de verlichting ook van stroom dus batterijen hoeven niet worden vervangen. De ontwerpers geven aan dat ze zelfs twintig jaar mee moeten gaan. Via de app kun je ook tijdschema’s instellen waarop de verlichting aan moet. Check in onderstaande video maar eens hoe dit werkt.