De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: day bed

Sun's out! Tijd om wat vitamine D te pakken en lekker te genieten van het prachtige weer.Het ultieme wellness gevoel in je eigen tuin is heerlijk ontspannen op een van deze luxe ligbedden. Plof lekker op het daybed met een hapje, drankje en je boek en gegarandeerd loungeplezier. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste en meest luxueuze day beds, kijk snel verder!

Portofino Daybed met Sunroof

 Portofino Daybed met Sunroof

Het daybed van de Portofino serie van Suns staat voor het ultieme wellness gevoel in eigen tuin. Plof lekker op het daybed met een hapje, drankje en je boek en gegarandeerd loungeplezier. Je kunt hier prima op liggen met z'n tweetjes, maar 3 personen zal ook geen problemen geven. Verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat jou smaak hier vast wel tussen zit!


De Portofino is gemaakt van gecertificeerd SVLK plantage teakhout. Dit certificaat is tot stand gekomen nadat Green Peace en Friends of the Earth actie hebben ondernomen. Dit certificaat garandeert dat er geen illegaal hout is ingekocht en geen illegale houtkap heeft plaatsgevonden bij het maken van de tuinmeubelen. Je koopt hiermee ecologisch verantwoord teakhout en dat is wel zo’n fijne gedachte. Door Suns tuinmeubelen te kopen draag je actief bij aan bescherming van bossen in de hele wereld. Je stimuleert hiermee milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer, met extra aandacht voor de mensen die afhankelijk zijn van de bossen.

 

 Portofino Daybed met Sunroof

 Lifestyle Resort daybed

Het Lifestyle Resort daybed, ook wel tuinbed genoemd, is een zeer eigentijds en romantisch ligbed. Het Lifestyle Resort tuinbed is gemaakt van kunststof vlechtwerk, ook wel wicker genoemd en heeft de uitstraling van een beachhouse. In het Lifestyle Resort daybed waan je je op het strand op Ibiza, terwijl je eigenlijk lekker in je eigen achtertuin ligt! Het Lifestyle Resort tuinbed heeft fantastische kussens, waarop je heerlijk weg kunt dromen. Het ultieme vakantiegevoel in je tuin.

Eigenschappen Resort daybed

Het Lifestyle Resort daybed is gemaakt van kunststof vlechtwerk, om een aluminium frame. Dit zorgt ervoor dat het Lifestyle Resort tuinbed, tegen alle weersinvloeden bestand is. De kussens van dit moderne daybed zijn vuil- en waterafstotend. De stof van de kussens is ijzersterk en afritsbaar, dus op een lage temperatuur te wassen. Beter is om de tuinkussens regelmatig in te sprayen met een textielprotector en mochten er vlekken op komen de kussens schoon te maken met een textielschoonmaakmiddel. Deze onderhoudsmiddelen zijn allemaal verkrijgbaar onder het merk Garden Collections in onze Tuinmeubelshopcollectie. 

 Lifestyle Resort daybed  

 

 

LARS daybedden 

LARS daybedden zijn mooie 2 persoons ligbedden voor in de tuin van Nederlands ontwerp. De designer Piet Boon heeft hier het beste van zichzelf gegeven. Dit mooi 2 persoons daybed oogt als een grote bank, maar heeft het comfort van een heus bed. Het is gemaakt van teakhout van A-kwaliteit. De kussens zijn zeer zacht en geven jou het gevoel van een loveseat. De kussens zijn all weather en in verschillende kleuren te verkrijgen. De strakke lijnen van dit mooie 2 persoons daybed passen perfect bij een moderne, minimalistische of Scandinavische stijl 

Lars | Daybed 

 LARS daybedden

 

Lariks Ligstoel Lounger Cantanzaro 

Deze Ligstoel Lounger Cantanzaro is gemaakt van onbehandeld Lariks Douglas hout. De stoel heeft een lengte van 2 meter en wordt geleverd in een gebogen vorm. Het is niet mogelijk om deze loungestoel te verstellen. De verlijmde zijdelen van deze stoel zijn weerbestendig, waardoor hij gemakkelijk buiten kan blijven staan. Het antraciet van de Lariks Lounger is geglazuurd, wat een glanzende uitstraling geeft. De strips van de stoel bestaan uit naturel Douglasspar. Dit loungebed valt in duurzaamheidsklasse 3 waardoor deze makkelijk 7-10 jaar meegaat. Wel wordt hij geleverd zonder kussens.

 Lariks Douglas Lounger

Horizon Daybed

Uit de vele mooie 2 persoons ligbedden voor buiten is het Horizon Daybed wel een uniek exemplaar. Het heeft een minimalistische vormgeving en oogt zeer elegant. Het is vervaardigd in Rope Cane line Weave en de kussens zijn inclusief. Het frame is van staal en zo opgebouwd dat het net is alsof het bed zweeft. De kussens zijn bijzonder comfortabel. Zowel het bed als de kussens zijn water- en vuilafstotend en makkelijk te onderhouden. Dit mooi 2 persoons daybed past goed bij vintage, moderne en stoere industriële woningen. 

 

 Horizon Daybed

 

Bron: https://www.nieuwewonen.nl/mooie-2-persoons-ligbedden-voor-in-de-tuin/