De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Terrazzo betonvloer

Een betonvloer mét terrazzo uitstraling? Dat kan! Beton als basisproduct is niet meer weg te denken uit het interieurbeeld van nu en terrazzo maakt ook alweer een tijdje zijn intrede. En wat als je die twee stijlen nu met elkaar combineert? Precies, dan krijg je een ijzersterke vloer met een unieke en esthetische uitstraling. Lees in deze Friday Free blog wat de Modish Concrete voor jouw interieur kan betekenen.

Een betonvloer mét terrazzo uitstraling? Dat kan!

De Modish Concrete is een dun, intensief gepolijste cementgebonden toplaag van een uitzonderlijke kwaliteit. En doordat deze een opengeslepen structuur heeft wordt het toeslagmateriaal, bestaande uit natuurlijke grindsoorten, zichtbaar. Ziehier het ontstaan van de stijlvolle, authentieke terrazzo uitstraling. Wat ons betreft is het de ultieme combinatie van twee prachtproducten!

Dit vloersysteem is naadloos, heeft een goede chemische weerstand (dus geen koffie, wijn of ketchup vlekken), is slijtvast én gemakkelijk te onderhouden.

In welke ruimte kan deze vloer worden geplaatst?
Het toffe aan dit vloersysteem is dat deze geschikt is in zowel een woonkamer, slaapkamer en keuken door zijn geweldige eigenschappen. Ook is dit vloersysteem een goede optie voor een showroom, restaurant, hotel of kantoor.

Welke uitvoering past het beste bij mijn interieur?
De nieuwe Modish Concrete is in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. Welke kleur het beste past bij jouw interieur?

 

Bron en meer info:  https://www.hoog.design/nl/een-betonvloer-met-terrazzo-uitstraling-dat-kan/