De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Haal de wereld in huis!

Had jij voor deze meivakantie een reis gepland? Grote kans dat je vakantie dan niet kan doorgaan. Reizen zit er voorlopig helaas even niet in. Dat betekent echter niet dat je de wereld niet kunt ontdekken! Haal de wereld naar binnen met prachtig fotobehang, een wereldkaart of andere interieur items. Kijk verder voor meer inspiratie!

Fotobehang Wereldkaart – Vintage

 

Prachtige afbeelding voor je woonkamer, slaapkamer of keuken. Deze mooie, sobere kleuren passen bij ieder interieur.

 

 


Mooi globe van Kare, verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Deze wereldbol is verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, groen en bruin, zodat er voor ieder interieur een goede optie beschikbaar is. De globe rust op een klassieke voet en heeft daardoor een stijlvolle uitstraling. 

 

Walldesign56 Zelfklevend fotobehang op maat - Wereldkaart Vintage 2 - Sepia 

 

Fotobehang Wereldkaart Vintage 2 Sepia is een prachtige Vintage Wereldkaart met gedetailleerde landen en steden en tijdszones. Geprint in Full Colour en gemaakt op zelfklevend behang. Het behang is gemakkelijk aan te brengen zonder behanglijm.

 

 Muursticker byGraziela - Wereldkaart

Een prachtige wereldkaart muursticker. Met deze sticker fleur je de kinderkamer heel gemakkelijk en snel op. 
 

 

 

Een origami wereld van plexiglas. Deze minimalistische afbeelding is mooi voor een industriële look.

Prikborden Prikbord Wereldkaart  

Origineel prikbord van een wereldkaart. Leuk om kaarten van vakanties aan op te hangen - jouw sweet memories, en hopelijk kunnen we snel weer reizen!

Hoeveel landen heb jij bezocht? Dit prikbord toont een mooie kaart van vroeger, waar je op een leuke manier kunt markeren in welke  landen je al bent geweest. En met een ander kleur pin kun je de landen pinnen die nog op je wensenlijstje staan.