De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: IBIZA tuin

Ibiza time! Of je nu wel of niet op vakantie gaat, met deze exotische tuin waan je je in Ibiza. Vandaag laten we zien hoe je zelf deze chique boheemse sfeer kunt creëren. Deze buitenruimte ziet er wel echt op en top zen uit - perfect voor een heerlijk zwoele zomeravond. Lees snel verder, zodat het binnenkort elke dag vakantie lijkt te zijn.

IBIZA STYLE!  > COMPLETE THE LOOK 

Met deze exotische tuin waan je je in Ibiza! Hieronder vindt je de items om deze chique boheemse sfeer zelf te creëren.

 

 

Met het naderen van de zonnige dagen is er maar één belangrijk woord: nietsdoen! Om optimaal te genieten van de zomerzon en de vakantie, kiest u voor deze ALMEIRIA 2/3-persoons tuinslaapbank in massieve acacia en met ecru linnen. Eenvoudige bank met exotische charme en structuur in massief acacia met teakkleur. Deze ombouwbare buitenbank kan snel worden omgevormd tot een bed om te voldoen aan uw wens om te luieren in de open lucht. Tijd voor een siësta!

 

Duw de deuren van een weelderige tuin vol sereniteit open dankzij het UBUD zonnescherm en ecru katoen met gouden motieven. Word verliefd op zijn ecru katoenen stof met gouden patronen versierd met metalen hangers en pompons. De voet met goudgesneden delen geeft het geheel een exotische chique toets. Maak deze Boheemse sfeer compleet door dit zonnescherm te combineren met vloerkussens en gaddiposh matrassen. 

 

De HAPPY ZEN ecru gevlochten buitenhangmat laat je even al je zorgen vergeten. Het ecru vlechtwerk en de franjes geven een exotisch accentje aan je tuin. Zie je jezelf al zalig luieren in deze hangmat? Wel, het comfort en de rust die je ervaart zullen je helemaal overtuigen. Wat is er zo handig aan deze hangmat? We je kunt hem zonder problemen opbergen en oprollen!

 

Focus op een zenhouding in uw buitenruimte en haal de COLIBRI tuinstoel en ecru kussen in huis. Perfect voor het creëren van een chique boheemse sfeer, makkelijk te combineren met geperforeerde metalen lantaarns, vloerkussens met pompons en Boeddhabeeldjes. Een buitenzetel die ongetwijfeld de ster van uw outdoor decoratie zal worden! 

 

 Het DHATU gele tapijt met witte grafische motieven 180x270 is onmisbaar om een gezellige sfeer te creëren en kleedt je buitenruimte meteen aan. Dit chique en exotische tapijt is overigens bijzonder kleurrijk en heeft een leuke print. Op de vloer van je terras of balkon zal dit tapijt zeker de show kunnen stelen! Het voordeel van de bekleding uit polypropyleen? Ze is stevig en onderhoudsvriendelijk. We hebben ons hart veloren aan dit tapijt 180x270!
Wist je dat? De nacht kan een invloed hebben op de kleur van je textiel. Om elk risico op verkleuring te vermijden, mag je in de zomer niet vergeten om je meubels te beschermen als de maan aan de hemel komt opduiken. Tijdens de winter bewaar je je textiel in een warme en droge ruimte.

 

 

 Alles te koop bij Maisons du Monde