De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free - Hangstoelen

Lekker schommelen en tegelijkertijd genieten van het zonnetje in je tuin of op je balkon? Dat kan met deze leuke hangstoelen, waarin je heerlijk kunt loungen en chillen. Echte eyecatchers, de meeste met fijne kussens zodat je heerlijk zit wanneer je in deze hangstoel kruipt. We hebben de mooisten voor je geselecteerd, kijk snel - Welke kies jij?

Egg chair rotan Rhodes grijs

Egg Chair Hangstoel Rhodes  

Lekker schommelen en tegelijkertijd genieten van het zonnetje in je tuin of op je balkon? Dat kan met deze Egg Chair Hangstoel Rhodes van het merk Decoris. De egg chair is gemaakt van stevig wicker en is voorzien van twee kussens zodat je heerlijk zult zitten wanneer je in deze hangstoel kruipt.

Stevige hangstoel
Deze egg chair rotan (kunststof) heeft niet alleen de looks maar ook de stevigheid en comfort! De stoel is gemaakt van wicker, een kunststof soort waarvan veel duurzame tuinmeubels zijn gemaakt. Het materiaal ziet er niet alleen mooi uit, het vereist weinig onderhoud. Het ei zelf hangt aan een ijzeren frame. Een stevige combinatie geschikt voor outdoor!

Comfortabel zitten
Je wilt natuurlijk lekker kunnen zitten in deze hangstoel, daarom krijg je twee kussens meegeleverd. De kussens zijn gemaakt van polyester en zijn waterafstotend. Perfect voor buiten! Maar vergis je niet hoor… want de egg chair is ook een mooi plaatje voor in huis.

Te koop bij de tuinwinkel 

 

IBIS hangstoel  

Wat kan er nog luchtiger zijn dan deze IBIS hangstoel voor buiten? Hij is ideaal als aankleding van je terras, en deze originele stoel nodigt echt uit tot pure ontspanning. Wij zijn dol op het hypnotiserende patroon van cirkels waar de cocon uit is opgebouwd. Deze eivormige tuinstoel is gemaakt van wicker en aluminium met een epoxycoating en staat de hele zomer voor je klaar met zijn unieke, comfortabele vorm. 

Te koop bij Maisons du Monde 

 

Hangstoel - Close - Grizzly - Lesli Living-3 

Hangstoel Close Grizzly 

De ronde vorm van de hangstoel Close Grizzly in combinatie met de heerlijke kussens zorgen voor een ultiem zitcomfort. Met deze hangstoel kunt u heerlijk met zijn tweeën tot rust komen, want deze stoel heeft een draagvermogen van 250 kg!

Te koop bij Garden Interiors 

Van der Leeden Hangstoel Bandung Blond - afbeelding 5 

 

 

 

Hangstoel Bandung Blon 

Genieten in de Hangstoel Bandung Blon van Van der Leeden! Je kunt deze rotan hangstoel ophangen aan een touw of ketting. De Bandung hangstoel is een echte eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer of veranda.

Te koop bij De Boet 

 

 Leen Bakker - Hangstoel Brava Met Frame Naturel 191x96x96cm - Tuinmeubelen - Beige - Metaal Wicker -

Hangstoel Brava

Hangstoel Brava met metalen frame is een luxe en comfortabele stoel die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze stoel is naturel van kleur. De stoel wordt geleverd inclusief metalen frame waaraan hangstoel Brava bevestigd kan worden. In deze hangstoel kun je heerlijk loungen en chillen. De stoel heeft een metalen frame en is lekker stevig. Wieg heerlijk heen en weer met een boek en geniet van het weer. Dit is de ideale hangstoel voor overal. Deze hangstoel wordt geleverd inclusief kussens. Zo zit je nog lekkerder. 

Te koop bij Leenbakker