De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: de leukste woonprogramma's

Friyay! Althans, hopelijk so far so goed. Want het is vandaag vrijdag de 13e! Maar het is vandaag ook de Internationale Dag van de Slaap én Pyjamadag! Dus trek snel die pyjama aan en kijk je favoriete programma, waarna je vroeg je bed in kunt duiken. En aangezien je de komende tijd vast meer thuis zult zijn dan gebruikelijk, hebben we een aantal leuke woonprogramma's voor je op een rij gezet. Zo hoef je je niet te vervelen, en misschien heb je nu eindelijk tijd om dat ene muurtje te schilderen!

 

 • De grote verbouwing Australië
  SBS 6, Zondag 15 maart 18:25 - 19:30
  Inwoners van Australië besluiten het huis van hun dromen te bouwen. Presentator Peter Maddison volgt deze ambitieuze bouwprojecten van ontwerp tot realisatie.


 • RTL Woonmagazine
  Zondag 15 maart, 18:05 tot 18:35
  Seizoen 10 - Aflevering 3 - Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends.
  In het Zeeuwse Brouwershaven staat Bert een grote verrassing te wachten. Zijn aanstaande bruid Eunice geeft hem wel een heel bijzonder huwelijkscadeau: een prachtige metamorfose door topontwerper Remy Meijers. Het gezellige, maar donkere en ietwat drukke vissershuisje kan wel wat rust, ruimte en overzicht gebruiken. Bovendien is het nu nog vooral het huis van Bert en mist Eunice een gevoel van haar 'thuis'.

 

 • VTwonen: verbouwen of verhuizen
  NET 5 zaterdag 14 maart  00:55 - 01:55
  Stellen die niet meer tevreden zijn over hun huidige woning, mogen kiezen. Wordt het verbouwen of verhuizen?
  Stephan wil zijn gezin gelukkig maken en gunt zijn verloofde Laura haar droomhuis. Laura wil graag verhuizen, maar Stephan wil het liefst verbouwen.

 

 • VTwonen weer verliefd op je huis
  NET 5 zaterdag 14 maart  16:50 - 17:50
  Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees Tol voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

 

 • De grote tuinverbouwing
  SBS 9 zaterdag 14 maart 15:00 - 16:05
  Iedere week wordt een nieuwe tuin verbouwd die aan verandering toe is.

 

Fijn weekend en veel kijkplezier! Oh ja, heb je het huis van je dromen gezien? De NVM open dag is afgelast, maar wij blijven je uiteraard graag van dienst als aan- en/of verkoopmakelaar. We doen vooralsnog ook nog woningbezichtigingen, dus bel als snel als je aankoop of verkoop plannen hebt!