De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Fleur des Fleurs

Je hebt het vast al gemerkt: kleurrijke en botanische prints en dieren in je interieur zijn de trend van nu. Maar je wil graag iets unieks in huis. Fleur des Fleurs is het bedrijf van Fleur Kuipers, een jonge Nederlandse ontwerpster die een prachtige collectie heeft ontworpen van posters, behang en beddengoed, met prachtige kleuren en mooie afbeeldingen. Mooi voor in de kinderkamer, maar ook in woon- of slaapkamer. Wij hebben een selectie gemaakt voor je. Kijk snel verder!

Giraffen zijn nartuurlijk prachtige elegante dieren, indrukwekkend groot en toch heel aaibaar.  Dit prachtige behang is een aanwinst op de babykamer. Het behang kan ook geleverd worden met roze i.p.v. blauwe details.

 

 

Jungle Pattern beddekovertrek van 100% katoen. Hier slaapt jouw kind veilig tussen de wilde dieren!

 

La Dolce vita round wall sticker - Deze muursticker van 1.20 m x 1.20 m fleurt een kinderkamer helemaal op.  

Materiaal:
Zelfklevende sticker. De sticker heeft een speciale lijmlaag met noppenstructuur, hierdoor ontstaan er kleine luchtkanaaltjes waardoor je de stickers gemakkelijk en bubbelvrij kunt aanbrengen.  Met de hand aanwrijven is voldoende. De stickers zijn hierdoor gemakkelijk te herpositioneren en laten geen lijmresten achter wanneer je ze verwijdert. De sticker is maximaal 3 keer te verplaatsen.
De stickers kunnen alleen worden aangebracht op vlakke ondergronden. Op de achterzijde van de stickers zit lijm. Wanden met structuur zijn niet geschikt voor deze stickers omdat de structuur van de muur een beetje te zien kan zijn door de sticker heen.
 

 

 Fleur des Fleurs heeft ook heeeeeel veel leuke posters! zie hieronder de poster 'La Vida Loca Girls'

Leopard chique Green - Met dit kleurrijke jungle behang waan je je elke dag op vakantie. Het behang kan op maat geleverd worden, en je kunt naar wens dieren toevoegen of verplaatsen.

 

 

Wil je wel jungle behang, maar het qua kleur rustig houden? Dan is dit behang Safari Gold in uni goud kleur een uitkomst! Chique en toch lieflijk voor de kinderkamer. We like!

 


Cirkel behang is helemaal hip! En een uitkomst als je slecht een deel van de muur wil behangen. Dit behang poerroze tinten 'Crane dance round Ombre dust' vinden wij helemaal geweldig! 

 

Bestlelen of meer producten bekijken kan op https://fleurdesfleurs.nl