De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Vier trendy woonstijlen

Laat je inspireren door deze vier woonstijlen voor een optimale woonbeleving: de inrichtingstrends van dit jaar zijn Miami Beach, Botanical Spirit, Graphic Style en The New Chic.

 

Vier woonstijlen voor een optimale woonbeleving 

Het is lente. Zachte lucht vol vogelgeluiden. Haal de warmte en het stralende licht naar binnen. Met de vier speciaal door Hornbach ontwikkelde woonstijlen is dit een kleine moeite. Want het assortiment is veelzijdig en houdt rekening met iedereen. De lente staat voor begin, nieuw leven en bloei. Begin aan een nieuw interieur, blaas het nieuw leven in en laat het lekker bloeien. Iedereen heeft een woning. Iedereen heeft een eigen karakter. De twee belangrijkste voorwaarden voor een eigen woonstijl. En dan denkt Hornbach ook nog eens met iedereen mee. Hoe? Door doorlopend onderzoek te doen naar de optimale woonstijl. Samen met inrichtings-, design- en kleurexperts heeft dit geresulteerd in vier verschillende woonwerelden vol comfort, gemak en klasse. De inrichtingstrends van dit jaar zijn Miami Beach, Botanical Spirit, Graphic Style en The New Chic.

Miami Beach: Color Fantasy

Een wereld vol levensvreugde. Waarom het vakantiegevoel niet elke dag ervaren? Met de pastelkleuren roze, turquoise en geel terug naar de jaren ’50. Leven tussen de palmbomen en de flamingo’s. Met luchtige en levendige kleuren een stukje strand in huis.

Botanical Spirit: Nature at home

De lente begint. De natuur in volle bloei. Haal de frisheid en de rust van buiten naar binnen. Heldergroene kleuren afgewisseld met natuurlijke materialen en prints. De zoete geur van bloemen door de woonkamer. Kleuren van vruchten, bladeren en struiken geven het interieur de relaxte uitstraling van een botanische tuin. 

Graphic Style: Modern Lines

In deze moderne woonwereld staat vormgeving centraal. Het verticale en horizontale lijnenspel zorgt voor een strak evenwicht. Het interieur precies volgens de laatste trends uit de grote steden. De kleurvariatie, strakke lijnen en afwisseling in materialen zorgen voor een modern geheel.

The New Chic: Golden Glamour

Glanzende stoffen en oppervlakten in combinatie met metaalkleuren geven het interieur een luxe uitstraling. Haal met brons en metaaltinten het nieuwe chique in huis. Zachte tapijten, elegante ruiten en meubels vormen samen een prachtige basis voor deze elegante weelde.


Kijk voor nog meer woontrends 2016 ook eens op Wonenonline.nl

Bron: http://wonenonline.blogspot.nl/2016/03/vier-woonstijlen-voor-een-optimale.html