Friday Free: Roze slaapkamer

Maak je kamer mierzoet met rozetinten. Een roze slaapkamer in combinatie met goud straalt luxe uit, helemaal als je deze tint combineert met zachte materialen als fluweel, satijn, zijde en wol. Helemaal tijdens het najaar zorgen deze kleuren voor extra warmte in huis; na een grijze regenachtige dag is het heerlijk thuiskomen en uitrusten in deze mooie slaapkamer.

Maak je kamer mierzoet met rozetinten 

Deze roze slaapkamer was te zien op de vt wonen & design beurs. Wat een fijne slaapkamer vol moois, zoals aaibare materialen als fluweel, gouden accenten én een stunning nachtkastje. Roze is onder meer de kleur van passie, vertrouwen, vrouwelijkheid en de waardering voor anderen. Zachtroze staat voor de vrouwelijke schoonheid zelve.

Roze: ook een kleur voor mannen
Juist ja, toch best wel een kleur voor vrouwen, hoewel mannen het, mits je roze combineert met enkele stoerdere items (denk maar aan industriële lampen, of zwart staal), ook steeds meer gaan waarderen.

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken