Friday Free: Wohnwagon

Dit is misschien wel de mooiste woonwagen ooit gemaakt. Het kleinste model van de Wohnwagon heeft een oppervlak van zestien vierkante meter. Dankzij het lichte interieur en de slimme indeling lijkt het huis absoluut niet klein.

Mogen we je even voorstellen Wohnwagon, een woonwagen die zo mooi is dat we bijna direct ons vaste huis zouden verruilen voor zo’n te gek exemplaar. De caravan, een Oostenrijks ontwerp, bewijst opnieuw dat je echt niet zoveel spullen nodig hebt in het leven en dat je bovendien zoveel meer opbergruimte hebt dan je in eerste instantie denkt. Het kleinste model van de Wohnwagon heeft een oppervlak van zestien vierkante meter. Dankzij het lichte interieur en de slimme indeling lijkt het huis absoluut niet klein.
Dit is misschien wel de mooiste woonwagen ooit gemaakt
Wil jij ook redelijk downsizen qua rommel en spullen, maar is opruimen nou niet bepaald jouw ding? Probeer de Kon Mari methode (geloof ons, het werkt).

Onder het bed zit extra opbergruimte en nog een extra bed voor logees. Dit uitschuifbare bed kun je ook betrekken bij de zithoek om zo extra zitruimte te creëren.

Los van het slimme interieur heeft de woonwagen ook een duurzaam tintje. Zo wordt het regenwater opgevangen en wordt energie opgewekt via de zonnepanelen op het dak, net als in deze zelfgebouwde containerwoning. Zo kun je de woonwagen neerzetten waar je maar wilt en ben je niet afhankelijk van een elektriciteitsnetwerk.

Het huisje wordt verwarmd met een ouderwetse houtkachel. Die warmte blijft lang hangen dankzij de isolatie van schapenwol.


www.wohnwagon.at

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken