Friday Free: Indebuurt.nl

Een mooie locatie en een fijne buurt zijn erg belangrijk voor je woongenot. Wil je meer weten over jouw (toekomstige) woonbuurt? Op indebuurt.nl kun je allerlei informatie vinden over jouw buurt. En elke week kun je een kijkje nemen in de woning van een buurtbewoner. We hebben een aantal prachtige woningen geselecteerd, bekijk ze hier!

Op indebuurt.nl ontdek je de beste keuzes uit jouw buurt, volg je het belangrijkste nieuws, word je verrast met leuke uittips, ontdek je nieuwe winkels en restaurants en profiteer je van interessante kortingen. En elke week kun je een kijkje nemen in de woning van een buurtbewoner. We hebben hieruit 2 prachtige huizen geselecteerd, klik op de link om meer foto's te zien en het verhaal van de bewoners te lezen! 

 

Het prachtige huis van Lianne Kooi in Enschede. Meer zien? Klik op deze link!

 

 

 

De bijzondere woning van Marloes Bosch, in 't Getfert, Enschede. Meer zien? Klik op deze link!

 

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken