De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: DIY moederdag

Zondag 14 mei is het Moederdag, de dag om je moeder of een andere bijzondere vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. En wat is er leuker om – net als vroeger op school – zelf aan de slag te gaan met een cadeau? Stop al je liefde in een Moederdag DIY en je hebt alle dagen dat je het te druk voor haar had, in één klap goedgemaakt.

Kunstliefhebber
Met deze handgemaakte schaaltjes van zelfdrogende klei hoeft je moeder nooit meer te zoeken naar haar sieraden. Met een dikke knipoog naar meesters als Matisse en Picasso en de finishing touch is helemaal van jou. Aan de slag met deze Moederdag DIY! 

 beeld vtwonen Beeld vtwonen 01-2021 | Styling en fotografie Dorothee Dubois

 

Keukenprinses
In deze houten messenhouder zitten een paar supersterke magneten verstopt. Ideaal voor de keukenprinses die haar tools graag binnen handbereik heeft: een DIY messenhouder.

Ontbijt op bed
Verdient je moeder zondag een ontbijt op bed? Serveer je home made lekkers dan op een eveneens zelfgemaakt bedtafeltje. Zo smaakt alles nog lekkerder! Check het hier: DIY bedtafel.
beeld vtwonen Beeld


Droogbloemstuk
Dit stilleven kun je door de losse blokjes aanpassen naar je moeders smaak. Gebruik haar favoriete bloemen en voeg lieve kaartjes toe aan het kunstwerk. Zo maak je 'm: DIY droogbloemstuk

Sfeermaker
Kaarslicht is het hele jaar dé sfeermaker in huis. Dit exemplaar van hout is een moderne versie van een klassieke kandelaar en je maakt ‘m helemaal zelf. Check hier hoe je 'm maakt: DIY kandelaar.

beeld vtwonen Beeld

 

 

Bron en meer inspo : VT Wonen https://www.vtwonen.nl/diy/de-liefste-diy-s-voor-moederdag~cfd7f03