De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Rotterdams mini-appartementje heeft alles!

Italiaanse interieur-ontwerpers zijn niet de eersten die in zeer weinig ruimte een leefbaar huisje hebben bedacht, maar de vele slimme oplossingen op deze 60 vierkante meter zijn wel heel gaaf!

Na vijftien jaar staat hij: het kolossale gebouw De Rotterdam torent trots uit over de havens van de stad. Als je snel bent, kun je misschien nog een appartementje veroveren in deze verticale stad van architect Rem Koolhaas.

De woningen zijn verkrijgbaar in groot, klein, en héél klein. De Italiaanse interieur-ontwerpers zijn niet de eersten die in zeer weinig ruimte een leefbaar huisje hebben bedacht, maar de vele slimme oplossingen op deze 60 vierkante meter zijn wel heel gaaf.

Voor zo’n fantastisch uitzicht over Rotterdam zouden wij net zo makkelijk tussen lelijke Ikea-kasten gaan wonen. Maar met stoelen die je ook als kunst kan ophangen aan de muur, een boekenplank die naar beneden klapt zónder dat alles er af lazert en meer geinige snufjes, tekenen we er al helemaal voor! Hoewel… het zal even duren voor we onze laptop zo laten liggen als op 1:25.

 

Met dank aan: Froot