De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: De mooiste bars

We wensen je een prachtig en stylish 2020! Heb jij goede voornemens voor dit jaar, of een wensenlijst op het gebied van wonen? Wij willen dit jaar graag weer inspireren en geïnspireerd worden door mooie interieurs. Ook als je een hapje gaat eten of drankje gaat drinken doe je dit het liefst in een mooie omgeving. We zijn daarom op zoek gegaan naar de mooiste restaurants en kroegen in Nederland en België. Hier is eten en drinken echt een feest, kijk snel verder!

Het King George Café Belgium werd door World Interiors New in 2018 uitgeroepen tot een-na-mooiste café ter wereld. Wij snappen wel waarom!  Ben jij hier al eens geweest? Laat het ons weten! 

 

Bij het stijlvol ingerichte restaurant Fred in Nederland kun je heerlijk eten én genieten van een prachtige ambiance.

 

 

 

Bij restaurant Goud in Rotterdam, van Herman Blijlkers moet je zeker eens langs! Glimmend, blinkend en lekker chique dat is GOUD, een uitgesproken jaren 50-stijl met glas, goud en marmer. Kitsch, met een sexy randje. Of, volgens Herman: correct ordinair. Een beetje porno, maar dan met héél lekker eten. En drinken! Want GOUD is óók een relaxte bar met de beste cocktailshakers van Rotterdam. 

Image result for restaurant goud" Image result for restaurant goud"

Image result for restaurant goud" 

Bar Burbure in België staat op ons verlanglijstje. Laat het ons weten als je hier bent geweest!

 

 Bij Villared in België willen wij graag eens een hapje of drankje nuttigen. Dit ziet er toch prachtig uit!

Bij Van der Valk Hotel, Tiel in Nederland kun je in stijl dineren, lunchen en overnachten. Geen slecht begin voor het nieuwe jaar.

Netherlands

Netherlands