De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Interieurtrends 2018 - hout en holographic

Zagen we in 2017 vooral veel glas gecombineerd met metallics, in 2018 kan je je houten bijzet-, eet- en salontafel weer van zolder halen. En daar zijn wij best wel blij mee. Geometrische vormen blijven nog even hangen En wat dacht je van de holographic trend? Je ziet het al in fashion- en beautyland, maar de holographic-trend verplaatst zich ook naar de interieurwereld. Lees hier hoe!

Veel hout
Zagen we in 2017 vooral veel glas gecombineerd met metallics, in 2018 kan je je houten bijzet-, eet- en salontafel weer van zolder halen. En daar zijn wij best wel blij mee. Met hout geef je de ruimte namelijk meteen sfeer en gezelligheid. Bij deze trend kun je ook verschillende houtsoorten met elkaar combineren. Woon je thuis in een oud(er) huis met een authentieke balkenconstructie? Krab de verf er af en schuur de balken mooi op.Holographic
Je ziet het al in fashion- en beautyland, maar de holographic-trend verplaatst zich ook naar de interieurwereld. Ook metallic is hot. Elke ruimte mag wel een ‘spark’ gebruiken. Denk aan (transparante) producten met een regenboogglans/unicornglow, veel glitter en futuristische prints. Hiervoor moet je een beetje lef hebben!

Natuurlijk kun je het ook altijd subtiel aanpakken met bijvoorbeeld holografisch bestek, zoals hierboven te zien is. Of wat dacht je van een mooi plaid met een subtiel glitterdraad erin geweven?

 

Geometrische vormen blijven nog even hangen. Dit kan je terug laten komen in een bijzonder behang, dekbedovertrek of vloerkleed. Ook staat typografie steeds meer centraal.