De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Prachtig bedtextiel

De dagen worden weer korter en de nachten langer. Vorige week legden we uit wat katoen satijn is. We blijven nog even op de slaapkamer - een van de ruimtes in je huis is waar je de meeste tijd doorbrengt. Daarom mag je best eens een make-over aan je slaapkamer geven. Dit kan makkelijk door ander bedtextiel. We hebben de mooiste dekbedovertrekken voor je geselecteerd. Kijk snel verder!

Flight of the Orient - Ted Baker

Hoe mooi is dit kleurrijke dekbedovertrek van Ted Baker!  Je waant je al bij het wakkerworden in ossterse sferen met dit Flight of the Orient dekbedovertrek van katoensatijn 220TC. Te koop bij de Bijenkorf.

 

 

 

Beddinghouse x Van Gogh Museum


De Van Gogh Blossom dekbedovertrekset van Beddinghouse is vervaardigd van 100% katoensatijn.Niet goedkoop, wel heeeel mooi!  Bedding House is met trots de officiële partner van het Van Gogh Museum Amsterdam. De unieke samenwerking tussen het Van Gogh Museum en Bedding House resulteert in een zeer speciale bedtextiel collectie. Elk dessin is geïnspireerd op één van de schilderijen van Vincent van Gogh.

Dit dessin is gebasseerd op het schilderij Almond Blossom, wat Van Gogh schilderde naar aanleiding van de geboorte van zijn peetzoon. Het bestaat uit een rustigere kleursamenstelling met de bekende amandelbloesem takken als eye-catcher op een grijze achtergrond. Met het onderwerp, de scherpe omlijningen en de plaatsing van de boom in het beeldvlak liet Van Gogh zich inspireren door de Japanse prentkunst. Door het romantische dessin en de rustige kleuren zoals lichtgroen en creme kleuren past het dekbedovertrek goed in een romantische of klassieke slaapkamer.


CAMEL DEKBEDOVERTREK MET BLOEMENPRINTCAMEL DEKBEDOVERTREK MET BLOEMENPRINT


Dit dekbedovertrek met bloemenprint op een camel achtergrond komt uit de nieuwe collectie van Zara home en is een van onze favorietem. Het is gemaakt van 200-draads perkalkatoen en heeft een verborgen knoopsluiting aan de onderzijde.

DEKBEDOVERTREK MET VELDBLOEMEN

 

Dit dekbedovertrek van 200-draads perkalkatoen met veldbloemenprint kun je vinden bij Zara home.

Het hefet verborgen knoopsluiting aan de onderzijde. Prachtige zachte kleuren - zo kun je heerlijk slapen! 

 

 

SATIJNEN DEKBEDOVERTREK (300-DRAADS). 

 

SATIJNEN DEKBEDOVERTREK (300-DRAADS).

Houd jij niet van prints, maar wil je het graag rusitg houden? Ga dan voor dit heerlijk zachte effen 300-draads katoensatijnen dekbedovertrek. Je kunt kiezen uit 5 kleuren: grijs, wit, donkerblauw, zwart en beige.  Ideaal om te combineren met andere modellen, of juist extra kussens met print.  (van Zara home)

 (500-DRAADS) SATIJNEN DEKBEDOVERTREK

(500-DRAADS) SATIJNEN DEKBEDOVERTREK
Wil jij bedtextiel van het allerzachtste materiaal? Kijk dan niet verder, want dit prachitge goudkleurig dekbedovertrek van 500-draads katoensatijn is het zachtste wat er is. Afgewerkt met bies rondom en verborgen knoopsluiting aan de binnenkant. Met een bovenlaken en hoeslaken van hetzelfde materiaal maak je de look helemaal af en slaap je als een koning(in)! (van Zara home)