De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Interieur apps

Krijgt jouw huis binnenkort een grote makeover? Dan ben je waarschijnlijk volop aan het zoeken naar inspiratie en ideeën voor de styling van jouw toekomstige stulpje. Met eindeloze borden op Pinterest kom je al een heel eind, maar het is natuurlijk wel handig om alvast te zien hoe bepaalde ingrepen bij jou in huis zouden staan. Wij hebben vijf gratis handige design & interieur apps op een rijtje gezet, waarmee jij een duidelijk inzicht krijgt van wat wel en niet werkt voor jouw interieur.

Dit zijn de 6 beste gratis interieur apps voor het inrichten van je huis

Interieur apps voor het inrichten van jouw huis

Home design 3D
Als je jouw huis gaat (ver)bouwen, kan het moeilijk zijn om in te schatten hoe jouw ideeën er in werkelijkheid uit gaan zien. Om toch een beetje inzicht te krijgen, kun je jouw huis bouwen in deze app. Zo krijg je twee- en driedimensionale inzichten. Trouwens, ook als je niet gaat verbouwen, is dit een héle leuke app op mee te spelenn

Home design 3D 

Flexa
Wil je een nieuw kleurtje op de muur? Met de app van Flexa kun je live kijken welke kleur het best in de ruimte past! Selecteer een mooie tint en richt de camera op de muur. Klik de muur aan en je kunt per direct zien hoe die kleur op jouw muur zou staan. Verder kun je de app een kleur laten herkennen en daarbij wordt dan een passend kleurenschema opgesteld. Heel handig!
En als je er niet helemaal uit komt, kun je natuurlijk ook nog even kijken naar ons lesje kleur kiezen.

app van Flexa 

MagicPlan
In deze applicatie kun je helemaal losgaan met jouw beste styling ideeën. Kies een tof printje voor aan de muur en een mooie vloer en snuffel door het grote assortiment aan meubels. Style de ruimte helemaal naar jouw zin en deel daarna een schermafbeelding met je vrienden.

 
Magic plan

Curate
Wil je weten hoe dat ene kunstwerk boven je bank staat? Met Curate kun je gemakkelijk een foto van je woonkamer uploaden en het schilderij precies (op schaal!) plaatsen waar jij wil. Ideaal.

Curate  

Neybers
Deze app is ideaal als je er niet helemaal uitkomt met de maten en de indeling van een ruimte. In deze app kun je met behulp van je smartphone camera een handige plattegrond maken.

 

Bron: https://roomed.nl/4x-de-beste-gratis-interieur-apps-voor-het-inrichten-van-jouw-huis/