De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is deze week van start gegaan! Ben jij er al geweest? Tot en met zondag 9 oktober kun je woon inspiratie opdoen op de nieuwe locatie: EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Bijna 200 woonmerken tonen jou hun nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends.

 


Bijna 200 woonmerken tonen jou hun nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends. Je gaat veel bekende woonbedrijven zien, maar ook enorm verrast en geïnspireerd worden door heel veel leuke nieuwe ondernemingen en woonproducten. Deze nieuwe parels van woonvakbedrijven zijn al een reden op zich om de beurs te bezoeken. Laat je ook verwonderen door de mooiste woonmagazines van Nederland; vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home.

Ook leuk, de vt wonen&design beurs viert haar dertig jarig bestaan. Ja, je leest het goed. Al 30 jaar voorziet het de Nederlandse woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met jou en alle aanwezige deelnemende woonbedrijven maken ze er dit jaar een extra groot feest van.


Op de beurs vind je het antwoord op jouw woonvraag. 25.000 m2 aan wooninspiratie voor jouw droomhuis! Ben jij erbij? Voor meer info en tickets ga naar https://www.vtwonenendesignbeurs.nl