De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: behangtrends 2023

De nieuwste behangtrends in 2023 zijn warm, groen, bruin en aards! We verlangen meer dan ooit naar frisse lucht en het buitenleven. De natuur halen we naar binnen! En dat zie je terug in de toffe behang dessins en materialen, zoals textielbehang wat erg populair is én ideaal voor de akoestiek in huis. Maar ook wandbekleding, zoals hout of natuursteen, is heel tof. Ontdek de nieuwste behangtrends 2023 en kies jouw favoriet!

Bekijk de nieuwste behangtrends!

Groen vliesbehang
Voor een warm interieur met groentinten zit je in 2023 goed, want de woontrends zitten boordevol groene behangdessins, zoals het groene vliesbehang Arts & Craft en het groene vliesbehang Sandrine. Of wat vind je van het groene vliesbehang Hexagon? De kleur groen doet ons goed, het brengt ons warmte en rust. Door de weelderige behangetjes ontstaat in elke ruimte een fijne natuurlijke sfeer. Een beetje retro, een beetje botanisch en een beetje heel erg mooi!


 Vliesbehang Arts & Craft

Groen vliesbehang 


Robuuste wandbekleding
Maak je wanden van hout en plak er robuuste wandbekleding op. Deze wandtrend is ideaal als je direct een andere vibe aan de ruimte wil geven. Doe eens gek en plak hout op de muur, mag een ook een randje zijn. Of je doet de hele wand. De wandbekleding Cubes is verkrijgbaar in natural, gun smoked of charred en is gerecycled teakhout. De massieve teakhouten panelen kun je bevestigen op stucwerk, granol, gips, steen, kunststof, beton en hout. En je bevestigt de panelen eenvoudig met montagekit. De panelen zijn samengesteld uit latten van massief teakhout die onderling verschillen van hoogte, waardoor er een 3D effect ontstaat. Of wat dacht je van natuursteen als wandbekleding? Ook heel tof en net echt!

Wandbekleding plakhout 

Wandbekleding plakhout

 Natuursteen wandbekleding

Natuursteen wandbekleding


Ontdek textielbehang
Heb je de prachtige collectie textielbehang van Le Noir & Blanc al ontdekt? Ideaal voor een betere akoestiek in je ruimte. Maar vooral de zachte en warme uitstraling maakt deze behangsoort erg populair. Knuffel en aai je wanden, daar worden ze blij van. Kies je voor textielbehang, dan heb je een ware eyecatcher op de muur die je interieur direct een sfeervolle look geeft. Ga voor deze stijlvolle trend en geef je woonkamer of slaapkamer een luxe twist met textielbehang.

Textielbehang Karwei

Textielbehang in verschillende blokken 

Textielbehang in verschillende blokken


Diepte in je behang
Het aanbod van de behangtrends 2023 is groots dit jaar, waaronder 3D behang. Behang met diepte dus! Voor diegene die echt iets anders willen op de muur zonder dat het direct van de wand knalt, is er het soft 3D behang light grey. We hebben nog veel meer behang met een extra touch & twist waar je uit kunt kiezen. Maak van elke ruimte jouw ruimte en behang de muren naar jouw wensen.
3D behang naturel grijstint

Retro behang 3D  

Retro behang 3D 

Behangtips
Laat je inspireren door de behangtrends van 2023, en kies het behang dat het beste bij jouw interieurstijl past. En als je gaat behangen, denk dan aan de volgende twee behangtips:
• Behang voor het beste resultaat bij een temperatuur tussen de 18 en 20 graden.
• Laat het behang langzaam drogen. Houd daarom de ramen dicht en zet de verwarming uit.

 

Bron en meer info: https://www.karwei.nl/wooninspiratie/b/behang-trends: