De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: jungle kinderkamer

Deze unisex jungle kinderkamer met okergeel en rotan vinden wij helemaal geweldig! Behaaglijk, stoer en zo mooi! Maak de mooiste slaapkamer voor je kleintje hélemaal af met warme oker-tinten en mooie rotan artikelen. Combineer dit alles met een behang van een gave print aan de wand, en je kleintje kan zijn geluk niet op met zo’n toffe kamer.

Kleintjes met grote dromen
Okergeel en rotan zijn warme kleuren die tijdloos zijn en op elke kinderkamer passen. Of je kleine nu tien maanden oud is of al op de basisschool zit, deze kleurencombinatie blijft mooi. Naast kleur en een stoere print op de muur, maken ook meubels en accessoires een kinderkamer dé plek waar je kleintje zich veilig voelt, speelt, slaapt en groeit.


Okergele tinten
Warm bruingeel, het lijkt soms wel goud. Okergeel behoort tot de aardkleuren en is een kleur die geborgenheid en warmte uitstraalt. Verras je kleintje met okergele kussens om lekker tegen aan te liggen, mee te knuffelen of om een kussengevecht mee te houden. Iets wat niet mag ontbreken op een kinderkamer is een zacht vloerkleed voor onder de blote voetjes bij het in en uit bed stappen. Laat ook in het vloerkleed de okergele kleur terugkomen.

Meubelen en lampen van rotan
De rotantrend is er al jaren en deze trend blijft ook nog jaren. Rotan geeft de kinderkamer een natuurlijke twist en straalt rust uit. Het is een prachtig en stevig materiaal voor jarenlang plezier. Doordat rotan goed te combineren is met andere materialen, past het in bijna elke kinderkamerstijl. Tover de kinderkamer om in een jungle kamer met een rotan kinderbed, een rotan hanglamp en rotan krukje.

Vrolijk behang
De combinatie van kleur en dessin maakt elke behang bijzonder, zoals het jungle behang of het safari behang. Je kunt ook de wereld uit je hoofd leren met deze mega wereldkaart, handig voor later op school. Ook een leuke toevoeging aan de kamer is het terug laten komen van kleuren uit het behang in accessoires op de kinderkamer. Ontdek alle vrolijke kinderbehangdessins van Karwei voor op de kinderkamer.

Bron en meer informatie: https://www.karwei.nl/wooninspiratie/b/jungle-kinderkamer-idee