De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Boost je home office

Een van de interieurtrends voor 2017 is brons. Als je veel thuis werkt is het prettig om ook je werkomgeving mooi te stylen. Geef je home office een boost met bronzen bureau accessoires. Ideaal om een zakelijke werkplek een gezelligere uitstraling te geven!

Als je veel thuis werkt is een fijne en goed ingerichte home office een must. Je presteert namelijk het beste in een prettige omgeving. Kan jouw werkplek wel een opfrisbeurt gebruiken? En houd je wel van een beetje elegance? Ga dan voor bronzen bureau accessoires! Brons is het nieuwe koper, daarom hebben we de mooiste werkplekken met bronzen bureau accessoires voor je op een rij gezet. Enjoy!

Een bronzen schaar of schrijfgerei geven een subtiele metallic touch aan je werkplek. Bovendien kun je deze items gemakkelijk meenemen, zodat je ook een stijlvolle look hebt als je een dag buiten de deur werkt.

Bronzen items komen extra tot hun recht tegen een donkere muur. Maar als je dat iets te heftig vindt, kun je de bronzen accessoires ook combineren met donkere items of leg ze op een donkerkleurig tafelblad. Zo krijgt je werkplek een spannende en chique uitstraling.

De bronzen bureau accessoires hoeven niet perse op je bureau te staan natuurlijk. Een bronzen plankendrager geeft je werkplek een chique touch en met een bronzen stoel naast je bureau maak je echt een statement. Ideaal om een zakelijke werkplek een gezelligere uitstraling te geven!


Bron: http://roomed.nl/boost-home-office-bronzen-bureau-accessoires/