De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Interieurtrends 2017 - stylingtips

De interieurtrends van 2017: Avant-gardistisch en volwassen. Dat betekent dat de zachte en liefelijke kleuren in huis vervangen worden door diepere en warme kleuren, zoals bruin en terracotta. Brons en groen ga je ook veel zien, Lees hier hoe je je huis kunt stylen volgens de nieuwste trends.

Interieurtrends 2017 - Tips voor de styling

De interieurstijl van 2017 in het kort:

Avant-gardistisch en volwassen. Avant-garde staat voor baanbrekend en vernieuwend, iets wat zeker opgaat voor de stijl van volgend jaar. Je ziet ook dat er binnen de wereld van interieurdesign teruggekeken wordt naar de jaren ’20 van de vorige eeuw, het tijdperk van de avant-garde. Dat vertaalt zich onder andere in grote kleurvlakken en onconventioneel design.


TIPS voor het toepassen van deze trends:

      •      Voor een avant-gardistisch interieur moet je durven. Verf bijvoorbeeld een complete muur – inclusief plinten, kozijnen en deuren – in een diepe en rijke kleur. In een matte uitvoering lijkt het alsof de muurverf doorloopt. Hiermee creëer je een krachtig statement en rust.

      •      Vloerkleden zijn het helemaal. Met een kleurig kleed in een ronde of organische vorm zit je voor volgend jaar zeker goed. Ga voor een kleed dat alle meubels met elkaar verbindt. En zorg ervoor dat alle meubels op het kleed staan, al is het maar met een voorpoot. Zo creëer je rust en worden alle meubels met elkaar verbonden.

      •      Planten, planten, planten. Vetplanten, hangplanten, grote planten, groepjes planten. Zelfs de cactus blijft terugkomen. En verder dus veel planten!

      •      Volg vooral je eigen stijl en laat je inspireren door interieurtrends die je aanspreken. Maar probeer niet een trend te imiteren. Het is een cliché, maar blijf dicht bij jezelf. Je woonomgeving is en blijft een verlengstuk van je identiteit en persoonlijkheid. Hou dat in het achterhoofd bij het stylen van je huis.

 

 


Bron http://roomed.nl/interieurtrends-2017/