De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Off-White x Ikea collectie

Alle Off-White fans kunnen vanaf november naar de Ikea racen. De collectie met ontwerper Virgil Abloh is ook in Nederland verkrijgbaar. Je kan je items in handen krijgen vanaf november, maar er gaan geruchten dat er in april en mei pop up stores komen. Of dat ook in Nederland zal zijn is maar de vraag. Ikea x Virgil Abloh is een vrij grote collectie die onder andere zal bestaan uit meerdere kleden, een deurstop, een stoel, een tafel, een fauteuil, kussens, een spiegel en een klok.

Ikea x Virgil Abloh  
Ikea x Virgil Abloh is een vrij grote collectie die onder andere zal bestaan uit meerdere kleden, een deurstop, een stoel, een tafel, een fauteuil, kussens, een spiegel en een klok.En ja hoor, ook van de bekende Ikea Frakta-tas maakt Virgil een nieuw item. Volgens lifestyleplatform Highsnobiety is de naam van de collectie: Markerad. 

Wat schuift het
Ikea kennende zullen de prijzen het dak niet uitschieten. De tafel zal ongeveer 279 euro kosten, de stoelen 70 euro, de loungestoel 100 euro, de kussens voor de loungestoel ook 100 euro, en de overige kussens zullen 10 of 13 euro zijn. Het ‘Wet Grass’ kleed komt op 229 euro, de spiegel 159 euro en de klok 25 euro. De prijzen van de 'STILL LOADING', 'KEEP OFF', 'BLUE', en 'GREY' kleden  zullen liggen tussen de 79 en 229 euro. Abloh heeft ook zijn eigen versie van de Mona Lisa gemaakt en die kost 49 euro. Wie een dunnere portemonnee tot zijn beschikking heeft kan de Frakka-tas 2.0 mee naar huis nemen. De ‘Sculpture’-tas kost 10 euro (kleine versie) of 13 euro (grote versie). Deze prijzen kunnen in elk land verschillen, dus kijk nog even goed voor je in november de hele collectie in je winkelmandje gooit. 

 

Volgens lifestyleplatform Highsnobiety is de naam van de collectie: Markerad. Zij interviewden Virgil Abloh afgelopen oktober ook op de Amsterdam Fashion Week en daar deed hij een boekje open over zijn nieuwe home collectie. Ga naar andc.tv voor het YouTubefilmpje en voor meer informatie over de collectie. 

Bron: https://www.andc.tv/item/entertainment-gossip-sterren-eindelijk-de-items-uit-de-off-white-x-ikea-collectie-zijn-bekend