De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Open Huizen Dag

Woon je te klein, te groot, te veraf of te dichtbij drukte? Woon je toch liever in de natuur, een kindvriendelijke wijk of juist in een bruisend stadscentrum? kortom, ben je weer of nog steeds op zoek naar je droomhuis? Zaterdag 30 maart is er weer een Open Huizen Dag!! Laat je verrassen, inspireren, kijk eens in ons huizenaanbod en wellicht vind je volgende week je droomhuis!

Ben je weer of nog steeds op zoek naar je droomhuis? Zaterdag 30 maart is er weer een Open Huizen Dag!! Laat je verrassen, inspireren, kijk eens verder en wellicht vind je zelfs je droomhuis! Tussen 11:00 en 15:00 uur kun je zonder afspraak vele huizen bewonderen. We lichten graag alvast een paar pareltjes uit:

Rohofstraat 91, 7604 AL Almelo

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

\

 

 

 

Thijsniederweg 16a, 7576 ZG Oldenzaal

Wanneer u wilt wonen op de geliefde en rustige toplocatie in woonwijk De Thij, dan is deze mooie vrijstaande woning uw aandacht zeker waard!
Met een rustige woonlocatie als deze heeft u de winkels bij de hand en bent u in no-time in de bruisende binnenstad van Oldenzaal.

 


 
 

 

Hexelseweg 80-65, 7645 AM Hoge Hexel

 

 

 

Broekland 15, 7672 BN Vriezenveen

Op een fantastische locatie in de wijk Weemelanden en op een ruim bemeten hoekperceel met volop vrij uitzicht ligt dit royale HELFT VAN DUBBEL woonhuis met een riante garage en een zeer grote oprit geschikt voor meerdere auto's. Deze moderne woning is zeer goed geïsoleerd waar u gegarandeerd comfortabel kunt wonen. De sfeervol aangelegde tuin biedt vrij uitzicht en volop privacy.

 

 

Op recreatie-bungalowpark "De Tolplas" te Hoge Hexel gelegen LUXE VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW, inclusief de gehele inboedel, op een verrassend ruim hoekperceel van 524 m² met vrij uitzicht aan de voorzijde. Deze in landelijke stijl uitgevoerde woning is gebouwd in 2002 en is voorzien van veel raampartijen en openslaande deuren naar het betegelde terras. 


image-2018-05-03