De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Get ready for 2017!

Nog één dag en dan is er weer een j;aar voorbij. Hopelijk was 2016 een mooi jaar voor je, en wordt 2017 nog mooier! Vandaag een aantal tips voor een knallend oudejaarsfeest. Hoe je ook oud&nieuw viert, we wensen je een goed uiteinde en alle goeds voor het nieuw jaar!

 

Tips voor een knallend oudejaarsfeest!

Ga bij een oudejaarsparty uit van 1 spetterende kleur thema: wit, goud, zilver of zelfs roze.

Voer deze knallende kleur door in het hele interieur van kaarsen tot cupcakes! Snij de kerstboomtakken af en zet ze op de buffet tafel in een glazen vaas.

Zilveren ballonnen, Oud en Nieuw servetten, confetti, serpentine, nieuwjaar slingers geven dat super party gevoel. De nieuwjaar party is helemaal af met Happy New Year tiara's, hoedjes en maskers voor de gasten! Naast champagne bubbels met zelfgemaakte glitter etiketten, kun je ballonnen vullen met confetti die om 12 uur op Oudjaar doorgeprikt kunnen worden. Hang glinsterende kerstlampjes door het hele huis, de juwelen van de dames zullen zo extra fonkelen.

Hang een grote bel op om het nieuwe jaar 2017 in te luiden! Een opzichtig goud/zilver (& groene dennentakken) tafelstuk met bijpassende tafelloper en een blad vol rijke kaarsen zijn echte sfeermakers op een oud & nieuw feest.

Een fantastisch 2017 gewenst!