Friday Free: Oud&Nieuw knalfeest

2017 is alweer bijna voorbij, hopelijk heb je een mooi jaar gehad. Een nieuw jaar kun je natuurlijk het beste inluiden met een geweldig knalfeest. Daar hoort uiteraard ook mooie versiering bij. Kijk snel hoe je van de jaarwisseling een spetterend feest maakt met veel glitters, ballonnen, bubbels, mooie lichtjes, lekkere hapjes, en een gave tijdscapsule!

Hang een grote bel op om het nieuwe jaar 2018 in te luiden! Een opzichtig goud/zilver (& groene dennentakken) tafelstuk met bijpassende tafelloper en een blad vol rijke kaarsen zijn echte sfeermakers op een oud & nieuw feest. Zilveren ballonnen, Oud en Nieuw servetten, confetti, serpentine, nieuwjaar slingers geven dat super party gevoel. De nieuwjaar party is helemaal af met Happy New Year tiara's, hoedjes en maskers voor de gasten! Naast champagne bubbels met zelfgemaakte glitter etiketten, kun je ballonnen vullen met confetti die om 12 uur op Oudjaar doorgeprikt kunnen worden. Hang glinsterende kerstlampjes door het hele huis, de juwelen van de dames zullen zo extra fonkelen. 

OUD EN NIEUW RECEPT
Vergeet een keer die bitterballen en worstenbroodjes snacks en presenteer sjieke oesters met zalm eitjes en bladerdeeg hapjes naast de oliebollen. Is heerlijk bij de bruisende champagne tijdens de jaarwisseling!!

WEETJE: Het afsteken van vuurwerk om middernacht 12 uur heeft als oorsprong: het met herrie wegjagen van de boze geesten in het nieuwe jaar

KNUTSELEN & CREATIEF 2018 TIJD CAPSULE
Knutselen met kinderen is super leuk, we hebben een geweldig knutselidee om samen te maken:
- Verzamel een hersluitbaar blik, pot of fles met brede hals.
- Verf de buitenkant en/of beplak het met plaatjes van gebeurtenissen van het afgelopen jaar. 
- Maak een label voor op de tijd capsule: 2018 Tijd Capsule - Niet openen voor Nieuwjaarsdag 2028!!
- Vul de capsule met een persoonlijk berichtje, alle familienamen & adres, confetti.
- Stop ook leuke foto en kleine populaire spulletjes die dit jaar de trend waren er in.
- Sluit de tijdcapsule goed af met stevig plakband of lijm en maak het waterdicht.
- En dan, verstop het op een onvindbare plaats in huis onder de (nieuwe) vloer of achter een kastwand. Geweldige vondst voor later of voor de nieuwe bewoners.

Een mooie jaarwisseling gewenst en een prachtig 2018! 

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken