De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Piet Boon

Benieuwd naar de stijl van interior designer Piet Boon? Residence selecteert vier woningen waar Piet Boon aan meewerkte. Van woonboerderij tot stadsvilla. Doe je inspiratie op voor je eigen inrichting!

Wie is Piet Boon?

Designer en interior designer Piet Boon is in 1958 geboren in Koog aan de Zaan. Boon startte zijn carrière als aannemer, inmiddels is hij een van de bekendste designers van Nederland en ver daarbuiten. In 1983 richtte de designer Piet Boon Studio op in Oostzaan, waarvan uit hij luxe totaalconcepten ontwerpt. Niet alleen het interieur komt hierbij aan bod. Ook ontwerpt Boon exterieurs en producten voor residentiële en zakelijke klanten en commerciële partners in de hele wereld . 

 Interieurs van interior designer Piet Boon

Onlangs maakte Residence een selectie van het werk van interior designer Marcel Wolterinck dat op Residence.nl te vinden is. We vonden prachtige huizen en interieurs van zijn hand. Dit keer gingen we op zoek naar de strakke en warme interieurs van Piet Boon. 

PIET BOON-HUIZEN OP RESIDENCE.NL

De stijl van Piet Boon is herkenbaar vanwege de natuurlijke, klassieke materialen, die hij op een moderne manier toepast. Bekijk deze vier verschillende woningen op http://www.residence.nl/interieur/nieuws/37386-binnenkijken-bij-piet-boon/   en herken de stijl van de interior designer.

 

Kijk ook binnen bij het interieur dat Piet Boon ontwierp voor Sergio Hermans' nieuwe restaurant The Jane in Antwerpen >>

 

Bron: