Uw verkoopmakelaar voor regio Hengelo

  • De laagste courtage in de regio
  • Lage publiciteitskosten
  • Begeleiding tijdens het gehele verkoopproces

Zoekt u een ervaren verkoopmakelaar die u helpt om uw woning in Hengelo of omgeving te verkopen? Dan zijn we u bij De Makelaar van Twente in Almelo graag van dienst. Wij ontzorgen u van A tot Z en behartigen uw belangen gedurende het gehele proces.

Als u ons in de arm neemt als verkoopmakelaar in regio Hengelo rekent u op uitgebreide service

Het verkopen van een woning is niet zomaar gedaan. Natuurlijk kunt u de woning zo te koop zetten, maar het is ook van belang dat de woning netjes gepresenteerd wordt en het juiste publiek bereikt. Hier komt ons team van experts om de hoek kijken. Wij bieden verschillende diensten aan waar u gebruik van kunt maken, wanneer u ons inschakelt als verkoopmakelaar voor uw woning in regio Hengelo. Zo kunt u:

  • Gebruikmaken van onze klus- en verhuispartners om uw woning schoon en opgeruimd te krijgen en andere taken uit handen te nemen.
  • Gebruikmaken van onze interieurpartner om de verkoopstyling van uw woning te verzorgen.
  • Gebruikmaken van ons publiciteitspakket om uw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.

Natuurlijk bepaalt u volledig zelf welke diensten u van ons afneemt. Hoe dan ook, doen wij er alles aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren.

Neem spoedig contact met ons op

Snel handelen betekent dat uw huis spoedig wordt verkocht. Neem daarom vandaag nog contact op met ons kantoor in Almelo via 0546-455631 of info@demakelaarvantwente.nl. Wij vertellen u graag wat we als verkoopmakelaar concreet voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning in Hengelo, Enschede of in Borne.