De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Donkere badkamer

Dacht je in 2020 al genoeg donkere dagen te hebben gehad, krijgen we in 2021 met deze badkamertrend te maken. Waar de meeste mensen in hun badkamer graag gaan voor wit (of een mix), komt de donkere badkamer om het hoekje kijken. Deze badkamertrend is voor de durfal. Wist je trouwens dat donkere kleuren je het gevoel van geborgenheid geven? Daarom hebben we de mooiste donkere badkamers voor je verzameld, kijk snel verder.

Donkere kleuren in huis, je moet het maar durven! De meeste mensen hebben er geen moeite mee om bijvoorbeeld zwart als accentkleur te gebruiken, maar een compleet zwarte kamer gaat voor velen toch iets te ver. Toch heeft een donkere badkamer ons hart gestolen – en na het zien van deze inspirerende beelden snap je precies waarom.

Badkamertrends


Donkere muren zijn behoorlijk gewaagd en maken het stylen daarmee een iets grotere uitdaging. Maar wat ons betreft is de badkamer de perfecte plek in huis om de donkere look te introduceren.Hexagon tegels zijn wat ons betreft de perfecte match in een donkere badkamer. Doordat de tegels een bijzondere vorm hebben, vallen de voegen extra op. Daarmee haal je de zwaarte van de donkere badkamer weg, en wordt het een speels geheel. Mooie combi!

 

 Door naast donkere kleuren en hout ook wittinten te gebruiken, bijvoorbeeld voor het meubilair, creëer je een evenwichtig effect.