De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: DIY bureau in boomhut stijl

Wow, dit boomhut bureau wil toch elk kind op zijn/haar kamer! Wie is er nu niet gek op de jungle? En hoe leuk om de kinderkamer in die thema's in te richten. Ben je op zoek naar een unieke kamer voor je kind, dan is dit een prachtige aanwinst. En met de handige instructie kun je het bureau zelf stap-voor-stap maken. Wedden dat je kind straks veel meer plezier heeft in leren en knutselen?! Kijk snel de Friday Free hoe je dit bureau maakt. Succes!

DIY bureau in boomhut stijl
Om een bureau met boomhut gevoel te creëren is onder andere ongekantrechte grenen delen aan de voorkant van het bureau bevestigd. Deze plank heeft een tijd buiten gelegen om dit oude effect te krijgen. Er is hier ook gebruik van gemaakt voor het raamwerk van het raampje aan de zijkant. Bovenop het dakje is met een kantenfrees golvende lijnen op het populieren multiplex aangebracht om ook weer het effect te krijgen van ongekantrechte planken. Voor het speelse effect kun je het bureau deels in een kleurtje schilderen. Deze is geschilderd met kleurnummer IG KH M-102.

Bureau-boomhut-jungle-kamer-tanja-van-hoogdalem3
Styling van het bureau
Om in de stijl van de kinderkamer te blijven zijn voor het bureau items uitgekozen in jungle stijl. Bij KARWEI vind je veel leuke woonaccessoires in de vorm van wilde dieren. De zwarte lamp geeft een stoere uitstraling aan het geheel. Het zwarte krukje is eigenlijk een krukje voor volwassenen, maar door een stukje van de poten te zagen ook geschikt voor de kinderkamer.

 

Zelf maken? Stap voor stap instructie 

Wil jij weten hoe je stap voor stap dit fantastische bureau maakt? Je vint een duidelijk stappenplan en instructie op https://www.karwei.nl/wooninspiratie/b/diy-bureau-voor-een-jungle-kinderkamer