Friday Free: Interieuradvies

Ben je op zoek naar een interieur dat echt bij jou past, dan is een professioneel interieuradvies een goed idee. Een interieur-stylist komt vaak met ideeën waar je zelf niet aan denkt. Een interieuradviseur vertaalt jouw woonwensen naar een woning waar jij je altijd thuis voelt. Lees hier meer over de kosten en mogelijkheden van interieuradvies.

Interieuradvies prijsvoorbeelden
De inhoud van het interieuradvies hangt af van je budget. Bekijk de onderstaande prijsvoorbeelden en krijg een beter beeld van de verschillende mogelijkheden die architecten bieden.
Interieuradvies kosten
Een goedkoop advies
Ben je op zoek naar een interieuradviseur, maar betaal je er liever niet te veel voor? Kies dan voor mondeling interieuradvies op locatie. De adviseur geeft bijvoorbeeld een basic kleur- en interieuradvies. Na dit advies ga je zelf aan de slag met de geadviseerde aanpassingen. De interieuradvies kosten bedragen dan gemiddeld € 200 per ruimte.

Uitgebreid advies
Wil je je interieur grondig veranderen? Dan is een uitgebreid advies op maat iets voor jou. ? Dit houdt een adviesgesprek in over kleur en interieur en een ontwerp van een moodboard en een plattegrond van de toekomstige situatie. Tevens zal de interieuradviseur de inkopen doen na goedkeuring van het ontwerp. Na dit traject is je interieur dus volledig vernieuwd. De kosten voor een uitgebreid advies bedragen gemiddeld € 700 per traject.

Totaal interieurontwerp
Wil je een volledige ruimte laten verbouwen of herinrichten? Kies dan voor een totaal interieurontwerp. Je ontvangt verschillende indelingsvoorstellen in de vorm van een 2D- of 3D-tekening inclusief kleur- en lichtadvies. De adviseur begeleidt het inrichtingsproject volledig. De kosten voor een totaal interieurontwerp bedragen gemiddeld € 800 per traject.

Vergelijking: welk interieur adviestraject past bij mij?
Bekijk de verschillende trajecten op https://www.homedeal.nl/architect/interieuradvies-kosten/ , en kies het beste adviestraject voor jou.

Bron: https://www.homedeal.nl/architect/interieuradvies-kosten/

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken