De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Oudejaarsavond

Knallend het nieuwe jaar in met vrienden en familie bij jou thuis? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken voor de aankleding van je feestje. Oudejaarsavond is namelijk hét moment om eens helemaal uit te pakken. Lees snel verder voor leuke tips! En hoe je het ook viert, De Makelaar van Twente wenst je een knallend uiteinde en een stylish 2019, met uiteraard veel woongenot!

styling, jaarwisseling, oud en nieuw feest, wonen&co

Omdat je als gastvrouw of gastheer niet zelf de hele avond heen en weer wilt rennen om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien, is het een goed idee om hiervoor een tafel in te richten. Dit is ook dé plek om helemaal los te gaan met decoratie. 

Benodigdheden; een feestelijk tafelkleed of een loper, een etagère voor hapjes en oliebollen, een dienblad met champagneglazen, water-, frisdrank- en wijnglazen, een wijnkoeler om de champagne in koud te houden en uiteraard feestelijke rietjes, servetjes en schaaltjes. Shop hier alles wat je nodig hebt.  

Pak uit met ballonnen en slingers
Een feest is geen feest zonder de nodige ballonnen, slingers en andere versieringen. Denk aan gouden ballonnen, ballonnen met confetti, pompoms, slingers met teksten als ‘Happy New Year’ of maak met gouden of zilveren letterballonnen zelf een mooie tekst om het nieuwe jaar te vieren. Ook je gasten kunnen wel wat versiering gebruiken in de vorm van feestelijke hoedjes of andere props.

Dineren
Voor een oudejaarsdiner kun je een deel van je tafeldecoratie voor kerst hergebruiken, mits je dit in de juiste kleuren hebt zoals wit, goud, zilver of zwart. De kleuren rood en groen zijn echt meer voor kerst en niet meer geschikt. De kerststukjes kunnen ook van tafel, maar de luxe kandelaars mogen blijven. Ook leuk: blaas ballonnen op en bevestig die aan de tafel. Laat in dat geval de brandende kaarsen achterwege.

Maak een photobooth
Ga al feestend op de foto met je beste vrienden of familie in een zelfgemaakte photobooth. In deze diy laten we zien hoe je dat doet en kun je gelijk de benodigdheden shoppen.

Bron : https://www.wonenenco.nl/styling-oud-en-nieuw-feest/