De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: tuintrends

Deze zomer trekken we de interieurtrends maar al te graag door naar buiten, want juist daar willen we nu genieten. Een tuin waar rust, eenvoud en de natuur de overhand hebben, is waar we op dit moment behoefte aan hebben. We zien veel natuurlijke materialen en ronde vormen. Ga jij voor wit- en zandtinten, tropische prints of zonnige accenten?

Tuintrend 1: Een oase van rust

Buiten is belangrijker dan ooit: het is dé plek om even te ontspannen aan de drukte binnenshuis. Het kleurenpalet met veel wit- en zandtinten met melkblauwe accenten is perfect op elkaar afgestemd en doet vakantieachtig aan. Ga voor tuinmeubels van rotan, lichte bijzettafels en gevlochten manden. Schenk een koud drankje in en waan je op staycation in eigen tuin!Tuintrend 2: Een donkere en stoere basis met tropische invloeden

Eén zijn met de natuur vinden we steeds belangrijker. De donkere basis is stoer en krijgt door de toevoeging van pistachetinten, roze accenten, botanische prints, grote planten en wilde bloemen een vernieuwende uitstraling. Kies voor strakke en stoere tuinmeubels en donkere bloempotten. Het geheel krijgt een verrassende tropische tegenhanger met vrolijke accessoires.

 


Tuintrend 3: Zonnige accenten in de tuin

Let the sunshine in! Zongebruinde tinten, warme pastelkleuren en gouden details in jouw buitenruimte geven je het gevoel van een picknick in een bloemenveld: zomerser kan niet. Ga voor zonnig geel en combineer met warme kleuren als roze en terracotta. Door minimalistische tuinmeubels te combineren met accessoires in zongebruinde tinten en grafische prints wordt het een zomers geheel. Lampionlampen en veel kaarsen zorgen voor een dosis romantiek tijdens zomerse avonden.

 

Bron en meer info: https://www.fonq.nl/inspiratie/trends/3x-de-populairste-tuintrends-van-dit-moment/1625/