De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Tuin Loungeset

Yesss...het is zomer en dat hebben we direct mogen ervaren afgelopen dagen! Met dit mooie warme weer wil je niets liever dan lekker in je tuin loungen en genieten van de lange dagen en zwoele avonden. Karwei heeft deze week 30% korting op alle tuinmeubelen, en gratis bezorging! In deze Friday Free hebben we de mooiste tuinmeubelen voor je geselecteerd; van prachtige loungeset, tot een hippe hangstoel.

Loungeset Dean

Met deze loungeset Dean ben je helemaal klaar voor de zomer. Met 5 personen kun je lekker loungen en genieten van deze set. Het aluminium frame is voorzien van een houtlook. Het is duurzaam en geeft een natuurlijke uitstraling, bovendien is het frame hierdoor beschermd tegen roest en andere weersinvloeden.De kussens hebben een grijs/ beige achtige kleur, waarbij de zitkussens een dikte hebben van 17 cm. Door de ruime kussens en de hoge leuningen kun je heerlijk zitten op deze loungeset.

Zie https://www.karwei.nl/assortiment/loungeset-dean/p/B128801

 Loungeset High dining Lissabon

 

De high dining loungeset Lissabon is een ontzettend fijne robuuste set om in te loungen en waar je ook aan kunt dineren vanwege zijn hoge tafel. De high dining set is gemaakt van FSC acacia hardhout. Deze houten set kenmerkt zich door de strakke vormen en comfortable kussens. Aan beide zijde heb je een extra plank om te decoreren. Lissabon is een echte eyecatcher op jouw terras of in de tuin. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voorbehandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur. 

https://www.karwei.nl/assortiment/loungeset-high-dining-lissabon/p/B128804

Loungeset Ciro

Met deze Ciro loungeset kan de zomer zo beginnen. Neem plaats met je vrienden en geniet van het zonnetje in de tuin. Het onderstel is gemaakt van Acacia hout. Dit geeft een rustige, natuurlijke uitstraling. De kussens hebben een grijs/beige achtige kleur. 

https://www.karwei.nl/assortiment/loungeset-ciro/p/B182801 

 

 

Tuinstoel Lounge Rhodes

 

De Hangstoel Rhodes wicker is een moderne hangstoel voor in jouw tuin. De hangstoel is gemaakt van kunststof wicker. Het frame is gemaakt van staal. Met de zonnestralen op je huid kun je volledig ontspannen in deze stoel. Onder het genot van een boek, glas wijn of even helemaal niets. De hangstoel hang je eenvoudig op aan de haak. Bovendien krijg je de kussens erbij geleverd. 

https://www.karwei.nl/assortiment/tuinstoel-lounge-rhodes/p/B164119 

 

Palletkussen set Sinne 120x80 cm

 Met de palletkussens Sinne maak je van een pallet heel gemakkelijk een comfortabele zitplaats. De groen gewassen canvas kussens met print bestaan uit een zit- en een ruggedeelte. Zowel het binnen- als het buitenmateriaal bestaat uit 100% katoen. Het palletkussen wordt exclusief onderstel geleverd.

Afmetingen
Het rugkussen heeft een afmeting van 120 centimeter breed, 40 centimeter diep en 12 centimeter dik. Het zitgedeelte heeft een afmeting van 120 centimeter breed, 80 centimeter diep en 12 centimeter dik.

https://www.karwei.nl/assortiment/palletkussen-set-sinne-120x80-cm/p/B161412