De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Vetsak Sofa

Bankhangen en lockdown gaan goed samen. Wil jij de lockdown in stijl en comfortabel doorkomen? Goed nieuws: deze unieke Vetsak lounge sofa behoort tot de zogenaamde module banken. Onderdelen (modules) kunnen samengevoegd worden in ontelbaar variërende opstellingen. Mix en match stoffen en maten, voeg extra modules en zijkanten toe om het maximale uit deze bank te halen. Zo vet, comfortabel, lekker en cool. Zo kom je de quarantaine wel door. Bekijk snel de oneindige mogelijkheden van deze bank.

SUPER, DUPER, MEGA, COMFORTABLE.

We introduceren SOFA. Zo dik, zo comfortabel, zo handig en zo cool. De 'sofa' zoals we die kennen, volledig opnieuw bedacht. Lagen zachte schuimvulling bovenop duurzame, EPP & unieke, innovatieve Sofa-technologie. Supersnelle verzending.

 

 

 MAAK HET UW EIGEN

De Sofamodules van vetsak zijn modulair van ontwerp en kunnen op tig verschillende manieren worden gecombineerd. Mix & combineer stoffen en maten, en klik extra modules en zijkanten in om de Sofa maximaal te benutten.

VETSAK SOFA

De Sofamodules van vetsak zijn modulair van ontwerp en kunnen op tig verschillende manieren worden gecombineerd. Mix & combineer stoffen en maten, en klik extra modules en zijkanten in om de Sofa maximaal te benutten.

Met vier modules kun je een bankstel vormen, of een extra grote loungehoek, twee aparte banken, of een ligbed met een apart, zacht eiland waarop je boeken kunt gooien of je voeten kunt neerleggen en nog veel meer. Maak je geen zorgen, je kunt altijd meer modules toevoegen, de opstelling veranderen en kleuren en hoezen aanpassen, naarmate je leven verandert.
Haat je het opbouwen van meubels? Wij ook. Daarom hebben we een bank ontworpen om frustratie op alle mogelijke manieren te voorkomen. Het opbouwen is super gemakkelijk en moeiteloos, want elk onderdeel klemt, klikt en past gewoon in elkaar. Geen gereedschap, schroeven, geschreeuw, gehuil, maandenlang staren naar uitgepakte dozen, of je weet wel, normale meubelopbouwwerkzaamheden. Het is absoluut comfort, in slechts een paar eenvoudige stappen.
Alle vetsak-covers zijn gemaakt van hoogwaardige, unieke stoffen die verwisselbaar, wasmachinebestendig en ontworpen voor het echte leven zijn. Kruip heerlijk weg in het waanzinnig zachte, vintage geïnspireerde retro Cord Velours, in verschillende tijdloze tinten die zacht blijven, was na was

  • Supercomfortabele, unieke modulaire bank
  • Licht, eenvoudig op te bouwen, inklikbare delen vervaardigd met duurzame EPP-technologie
  • Cord Velours textiel uniek, duurzam, van hoge kwaliteit
  • Verwisselbare hoezen, wasmachinebestendig
  • Handgemaakt, ethisch geproduceerd, 100% veganistisch
  • Geproduceerd in de EU 

 

Outdoor sofa

Genieten van de Vetsak sofa buiten? Dat kan! Deze outdoor bank is gemakkelijk te verplaatsen en perfect voor het buitenleven. Lekker zitten op de Sofa in je tuin, aan het zwembad, op het strand - waar en wanneer je maar wilt. Hetzelfde vetsak® comfort, gloednieuwe vorm & 100% water- en zonbestendig. 

 

 

Bron en meer info : https://nl.vetsak.com/products/vetsak-sofa-2-large-2-medium-3-side-cord-velours-sand