De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Test je woonstijl

Woonstijlen kunnen een onmisbare leidraad bieden bij het inrichten van een huis. Ze geven je houvast bij het doorspitten van de bouwmarkt, interieurwinkel of keukengigant, omdat je een idee hebt van de kleuren, materialen en vormen die bij je woonstijl passen. Weet je nou niet of je woonstijl landelijk, industrieel, romantisch, basic, klassiek, vintage of design is, doe dan deze woonstijlen woontest.

beeld vtwonen Beeld  

 

Waarom zou je een woonstijl woontest doen?
Als je weet wat je woonstijl is, wordt kleuren, materialen, meubels en accessoires kiezen opeens een stuk makkelijker. Je hoeft namelijk niet meer naar álles te kijken, maar kunt met focus een woonwinkel of bouwmarkt doorspitten. En als je met elke keuze dicht bij je woonstijl blijft, verklein je de kans dat je interieur als een allegaartje gaat voelen. Maar wat nou als je niet weet welk label je jouw woonstijl zou moeten geven? Is het industrieel of basic? Neig je meer naar landelijk of romantisch? En wat is toch het verschil tussen vintage en design? Om dat te ontdekken is deze woontest een handige tool.

Welke woonstijlen zijn er?
VTwonen heeft 7 woonstijlen gedefinieerd. Ontdek welke dat zijn:

  • Romantisch
  • Landelijk
  • Industrieel
  • Vintage
  • Klassiek
  • Basic
  • Design

 

 DOE DE WOONSTIJLEN TEST! > https://www.vtwonen.nl/woontest/welke-woonstijl-past-bij-jou-doe-de-woontest~e3a395e

Wit en basic, aaibaar pastel of een bonte kleurenmix; ben jij een durfal met kleur of kun je wel een zetje gebruiken? Doe de test en laat je verrassen door onze kleurtips en vier jouw eigen bescheiden of uitbundige kleurenfeestje! 

 DOE DE KLEUREN QUIZ > https://www.vtwonen.nl/woontest/durf-jij-met-kleur~62c5de1