Friday Free: Inspirerende Instagram accounts - deel 3

Deze week het laatste deel van de meest inspirerende Instagram-accounts uit binnen- en buitenland. Volg ze allemaal voor de gaafste interieur inspiratie!

8. Michelle Halford – @thedesignchaser // Michelle is blogger, schrijfster en styliste met een voorliefde voor Scandinavische interieurs. Als je net zo gek bent op deze minimalistische stijl als wij, zul je haar feed vast enorm waarderen.

 9. Nick and Tariq – @trnknyc // Dit Instagram-account wordt gerund door twee mannen die ons laten binnengluren bij de mooiste appartementen van New York. Wie wil dat nou niet?

 10. Eleni – @myparadissi // Eleni is een Griekse architect, ontwerper en blogger. Haar feed is een paradijs vol foto’s van clean interiors in witte en blauwe kleuren en van het mooie Griekenland.

 


11. I Have This Thing With Floors – @ihavethisthingwithfloors // Gerund door iemand uit onze eigen hoofdstad, laat dit Instagram-account je de mooiste en meest kunstzinnige vloeren (en schoenen) zien ter wereld.


Bron: https://www.nsmbl.nl/11-ultieme-instagram-accounts-voor-interieurinspiratie/

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken