De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Vlekwerende muurverf

Een subtiel kleurenpalet met verschillende vergrijsde beigetinten zorgt voor harmonie in huis én geeft diepte. Prachtig, maar houd het maar eens netjes. Sommige ruimtes in huis worden nou eenmaal intensiever gebruikt dan andere. Ben je van plan de muur een kleur te geven én mag er geleefd worden in huis? Dan is het slim om na te denken over welk type verf je in huis haalt. Bekijk de tips em houd je wanden mooi!

In het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis' zorgen de vtwonen stylisten voor make-overs waardoor bewoners weer verliefd worden op hun huis. Wekelijks gaan de stylisten de uitdaging aan. Bekijk hier alle afleveringen terug. Op vt tv bekijk je alle online video's van vtwonen 

NOOIT MEER VERVELENDE VLEKKEN OP DE MUUR? DAN HEB JE DEZE VERF NODIG
Nooit meer vervelende vlekken op de muur? Dan heb je deze verf nodig
Rustig kleurenpalet
In aflevering 1 van Weer verliefd op je huis zie je een gezin met vier kinderen in huis -  het is altijd een gezellige boel in de woonboerderij. Kleur op de muren moest er komen, maar wél met een rustig eindresultaat. Toch geeft bewoner Dennis aan dat hij ‘wel wat meer spanning’ in het kleurenpalet wenst. Hoe je die twee wensen combineert? Daar weet de stylist wel raad mee. Een subtiel kleurenpalet met verschillende vergrijsde beigetinten zorgt voor harmonie in huis én geeft diepte. Wij zeggen: copy-paste naar thuis.

Nooit meer vervelende vlekken op de muur? Dan heb je deze verf nodig
Stylist Frans gebruikt dezelfde tinten door het hele huis. Worthy Clay in de hal en slaapkamer, Worthy Clay en Porcelain Mould in de woonkamer en Betongrijs in de keuken. De houten keukenfrontjes voegen warmte toe. Om ervoor te zorgen dat de muren mooi blíjven kiest hij voor Flexa Easycare muurverf. De lijn bestaat uit prachtige matte, duurzame gekleurde muurverven met superslimme eigenschappen. Wat te denken van een ‘vlekwerende technologie’ die vlekken afstoot waardoor ze niet in de verf trekken? Fijn, want een ketchup-, thee- of chocolademelkvlek is zó gemaakt. In de keuken kiest Frans voor Flexa Easycare Keuken, omdat deze variant zelfs vetvlekken weert. Denk: boter, olie, mayonaise. Pluspunt: ook veelgebruikte ruimtes in huis geef je nu makkelijk een kleur, want een vlekje schrob je er zo weer af.


Extra levendigheid
Combineer warme grijs- en beigetinten met verschillende dessins en texturen voor extra levendigheid in huis. Mix en match verschillende tinten muurverf met behang met een print en plaats een salontafel van glad materiaal voor een bank met een stapel fluffy kussens. De sfeer in deze woonboerderij bewijst maar weer: ook met naturellen kun je een warm eindresultaat bereiken. Let’s get cosy!Klaar voor kleur?
Flexa Easycare vind je in allerlei kleuren kant-en-klaar in de bouwmarkt. Zit je ideale kleur er niet bij? Zelf (laten) mengen kan natuurlijk ook. Twijfel je nog over de tint? De Easycare kleuren zijn er óók in de vorm van een mini-roller: de Flexa Kleurtester. Fijn voor alle twijfelaars, want zo kun je je favoriete kleuren eindeloos testen op een budgetproof manier.
 

Bron:  https://www.vtwonen.nl/inspiratie/woondossiers/nooit-meer-vervelende-vlekken-op-de-muur-dan-heb-je-deze-verf-nodig/