De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Verlichting trends

Het wordt weer killer, kouder en eerder donker buiten. Dat betekent dat we de dagen weer veel binnen zullen doorbrengen. Een gezellige en warme sfeer in huis is dan geen overbodige luxe. Bekijk deze impressie van de verlichting trends om je huis een gezellige en knusse sfeer te geven tijdens deze koude dagen. Dat maakt binnenblijven een stuk minder erg!

Verlichting trend 1: Beton
Beton is al een tijdje helemaal hot en dat vertaald zich door naar de verlichting trend: betonnen verlichting. Beton geeft je interieur een stoere en vintage look. Creëer een statement in huis met een stoere betonnen lamp!
Hanglamp beton Light & Living
Tip: kies voor de stoere hanglamp Malaga uit de collectie Citylights van It’s about RoMi. Deze hanglamp past door zijn minimalistische vormgeving perfect in een modern en eigentijds interieur. Verkrijgbaar in diverse maten.

Verlichting trend 2: Het peertje
Zoals jullie misschien al gemerkt hebben mag het peertje weer volop gezien worden. Tegenwoordig wordt het peertje op de meest originele manieren in het middelpunt gezet. We zien dan ook steeds meer verlichting met opengewerkte kap of zelfs helemaal geen kap!

Tip: kies voor Mica verlichting: een verrassend, verfrissend en vernieuwend woonmerk. Mica verlichting kun je helemaal zelf samenstellen: je hebt de keuze uit een tal van mogelijkheden snoeren en sierbollen. Kies bijvoorbeeld voor een sierbol met een twist en geef je interieur binnen no-time een stijlvolle upgrade. Door de vorm van de bol maak je van elke lichtbron een bijzondere accessoire in het interieur!

Verlichting trend 3: Shiny touch
Geef je interieur een shiny touch met lampen van messing of koper! Deze kleuren zijn weer helemaal terug. Warme, sfeervolle kleuren die vooral in een interieur met donkere kleuren een glansrijke toevoeging zijn.

Dit jaar zien we lampen gemaakt van messing en koper in de meest uiteenlopende stijlen: van unieke ontwerpen tot simpelere designs met opvallende vormen. 

Messing hanglamp light & living 

Je kunt kiezen voor lamp met een mat-effect, maar voor wie een echte shiny touch wil kan ook voor glans kiezen.

Verlichting trend 4: De fabriekslampen
Wat dacht je van deze stoere fabriekslampen? Deze zijn bijna niet meer weg te denken als het gaat om verlichting trends. Een fabriekslamp past perfect bij de vintage en industriële woonstijl. We zagen de afgelopen jaren veel grote en matte fabriekslampen, maar tegenwoordig zien we ze ook materialen als aluminium of gietijzer.


Wil jij ook zo’n sfeervolle toevoeging aan je interieur? Kom dan langs op de verlichtingsafdeling van Boer Staphorst! Vol lampen volgens de laatste woontrends. Bron: https://www.boer-staphorst.nl/verlichting-trends-2017