De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: kerstverlichting

Ga jij je tuin omtoveren tot waar sprookje van kerstverlichting? In tuinwinkels vind je een uitgebreid assortiment aan kerstverlichting voor buiten. Van ijspegels tot een prachtig lichtgordijn en de waanzinnige vlaggenmast kerstverlichting. We geven vandaag tips voor prachtige kerstverlichting buiten. Maak zo je eigen winter wonderland!

Ideeën voor kerst buitenverlichting
Waar hang de kerstverlichting buiten? Per soort buiten kerstverlichting hebben we al aangegeven waar deze het meest geschikt voor is. Kerstboomverlichting in de bomen, ijspegels langs de dakgoot, enzovoorts. Eigenlijk is dit de basis en de mogelijkheden rond jouw huis bepalen waar jij plek voor hebt. Wil je iets extra’s of net even wat anders?

Kerstverlichting buiten kleur 

  • Hang cascadeverlichting voor buiten in een grote boom. Cascadeverlichting bestaat uit draden, welke bovenin samenkomen: zo’n bos draden geeft een bijzonder effect!
  • Groot, groter, grootst! Wil je opvallen? Kies dan voor grote statements in je tuin, zoals een enorme vlaggenmast kerstboom óf enorme verlichte bollen hoog in de boom!
  • Maak je eigen lichtfiguur met een lichtslang op een buitenmuur en kies dan voor een niet traditionele kerst-vorm zoals een hart, een bloem of een abstracte voorstelling.
  • Zet ook iets leuks op je tuintafel: een windlicht met lampjes erin bijvoorbeeld. Of een groepje kerstfiguren.
  • Verlicht het pad naar je huis met aan weerszijden een snoer kerstlampjes, bijvoorbeeld cluster kerstboomverlichting voor buiten of een lichtsnoer. Zorg wel dat mensen er niet per ongeluk overheen kunnen lopen dus plaats bij voorkeur tuinpalen waartussen je de kerstverlichting hangt.
  • Vind je verlichting niet genoeg voor je (balkon)hek? Voeg dan een guirlande toe, voor wat extra groen!
  • Led kaarsen doen het ook heel leuk buiten. Zij zijn niet helemaal bestand tegen alle weersinvloeden, dus haal ze weer naar binnen als de visite naar huis is.

 

Ga jij je tuin omtoveren tot waar sprookje van kerstverlichting? Werp dan een blik te werpen op het uitgebreide assortiment aan kerstverlichting van Intratuin.