Friday Free: Black Friday: winactie kaarten Heracles-VVV!

Het is je vast niet ontgaan: vandaag is het BLACK FRIDAY! Ook wij kunnen niet achterblijven en komen daarom met de sportiefste deal ever! Als trotse supporter van Heracles Almelo geven we 2x2 gratis kaarten weg voor de wedstrijd Heracles - VVV! De wedstrijd tussen de nummer 4 en 5 van de Eredivisie vindt plaats op zondag 2 december om 14:30 uur in het Polman Stadion. Lees snel hoe je kunt meedingen naar kaarten voor deze spannende wedstrijd!

IMG_2834.jpgZo maak jij kans op 2 van deze 4 kaarten:

Like en deel dit bericht dan op onze Facebook of Instagram pagina! Tip: Tag de persoon met wie jij naar deze wedstrijd wilt, als hij/zij ook like en deelt maak je dubbel kans!
Woensdag 28 november maken we de winnaar bekend!

Succes! 

 

We zijn te vinden en volgen via onderstaande accounts; 

Facebook: https://www.facebook.com/makelaarvtwente/  

Instgram: https://www.instagram.com/demakelaarvantwente/  

Laatste nieuws

KERSTACTIE

Op sky-radio spelen ze al elk uur kerstliedjes, wie kinderen heeft zal vast al een wensenlijstje onder de neus gekregen hebben en wie heeft er nog niet nagedacht over wat er dit jaar op tafel wordt geserveerd?! Voor veel gezinnen in Almelo zijn die gedachten anders. Zij hebben al moeite om hun dagelijkse boodschappen bij elkaar te sprokkelen en zijn afhankelijk van de hulp van Stichting De Helpende Hand.

Dit gegeven is ons niet in de koude kleren gaan zitten. Er is geen land ter wereld dat zo veel vrijwilligerswerk doet en wij zetten deze mooie traditie rond de kerstdagen graag voort!

Doet u –net als wij- ook mee?

Wilt u ons helpen Stichting De Helpende Hand te ondersteunen tijdens de kerstperiode?

Stop één van de volgende boodschappen in de verhuisdoos!

Of vul hem helemaal!

Welke boodschappen mogen er o.a. in de verhuisdoos?

 • Pasta
 • Rijst
 • Blikgroente
 • Blikken vlees
 • Houdbare zuivel in pakken
 • Koffie/thee
 • Aardappelpuree (pak)
 • Houdbaar broodbeleg (jam, pindakaas, hagelslag, pasta, stroop)
 • Bakolie/olijfolie
 • Vruchtensap in pak
 • En natuurlijk houdbare (kerst)lekkernijen

Een verhuisdoos is af te halen op werkdagen vanaf woensdag 5 december tussen 10.00-17.00 uur bij ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo. U kunt de gevulde verhuisdoos of een aantal boodschappen bij ons op kantoor afgeven tussen 10.00 en 17.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent om de verhuisdoos af te geven komen we deze na een telefoontje of mail graag bij u ophalen.

Op donderdag 20 december om 16.00 uur stopt de inzamelactie. Op vrijdag 21 december zullen we alle ingeleverde dozen aanbieden aan Stichting De Helpende Hand.

Wij rekenen op uw medewerking en hopen dat u allen bereid bent te helpen. Samen veel mensen helpen die gebruik (moeten) maken van de hulp van Stichting De Helpende Hand is toch een mooie kerstgedachte?

Hebt u vragen? Bel tussen 10.00 en 17.00 uur met ons kantoor op 0546-455631.

Hartelijk dank voor uw inzet namens

Team De Makelaar van Twente

Michelle Aarninkhof, Roelie Lunenborg, Irma Molenaar, Ivo van Ommen, Eva Roos, Jeannette Speijer

Recent bekeken