Friday Free: duobad Hammock wint Red Dot Award 2016

Voor de Red Dot Award 2016 product design ontving de organisatie ruim 5.000 inzendingen van fabrikanten uit meer dan 57 landen. In deze categorie won het Nederlandse bedrijf Clou de Red Dot Award: Best of the Best 2016 met haar prachtige duobad Hammock. Lees hier meer over dit innovatieve design bad!

Het duobad Hammock met Kaldur-kraan van sanitairspecialist Clou heeft in de categorie product design de Red Dot Award: Best of the Best 2016 gewonnen. De innovatieve kracht van het tweepersoonsbad en de kranenserie maakten veel indruk op de jury.
Voor de red Dot Award 2016 product design ontving de organisatie ruim 5.000 inzendingen van fabrikanten uit meer dan 57 landen. Volgens professor Dr. Peter Zec, president van de Red Dot organisatie behoort Clou met deze inzending tot de beste van de designindustrie van dit jaar”. Directeur van Clou Math Meertens reageert enthousiast. “Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van innovatieve badkamerproducten, nu weer met dit tweepersoonsbad en de nieuwe kranenserie Kaldur van designer René Holten.

Afbeeldingsresultaat voor duobad hammock

Red Dot Design Award
De Red Dot Design Award wordt sinds 1955 uitgereikt en behoort tot de grootste designwedstrijden. De competitie wordt georganiseerd door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen en er worden prijzen toegekend in 3 categorieën: product design, communication design en design concept.

Bedrijf Clou
Clou ontwikkelt en produceert sinds 2000 design badkamer- en toiletproducten onder het eigen merk. De intensieve samenwerking met een team van gerenommeerde designers zoals René Holten zorgt voor een uitgebalanceerde collectie.

Bron: https://www.architectuur.nl/kennis/producten/red-dot-design-award-voor-innovatief-duobad/

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken