De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: Laminaatvloer

Je wil een stijlvolle vloeroplossing, maar niet tot elke prijs? Kies dan voor laminaatvloer. Je krijgt de warmte van een houten vloer, voor een zacht prijskaartje. Meteen de twee grootste voordelen van een laminaatvloer. Bovendien kies je uit een waaier van parket- of tegelprints en kleuren. Zodat je droomvloer perfect bij jouw interieurstijl past: landelijk of trendy, strak of modern, tijdloos klassiek of cottage chic? Alles kan. Lees snel meer over de voordelen en eigenschappen van lamminaat

KRASBESTENDIG EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK!

Nog twee voordelen van een laminaatvloer? Hij is heel krasbestendig en u onderhoudt hem vlot. Hoge hakken, speelgoedauto's, vallend bestek, ... Ze laten zo snel geen sporen na op je laminaatvloer. En is het tijd voor een snelle schoonmaakbeurt? Dan haal je er gewoon even een stofdoek of licht vochtige doek over. Zo gepiept. Want het leven is meer dan schoonmaken, toch?

 


VOORDELEN LAMINAATVLOER? DUURZAAM EN HANDIG KLIKSYSTEEM!

Nog twee klinkende voordelen van je laminaatvloer? Je plaatst hem in een wip. Dankzij het handige kliksysteem - ook geschikt voor beginnende doe-het-zelvers. Geen tijd om te klussen? Vertrouw dan op ons ervaren plaatsingsteam. Bovendien gaat je vloer lang mee, dankzij de slimme samenstelling. Overtuigd van de voordelen van uw laminaatvloer?


HOE DIK MOET MIJN LAMINAAT ZIJN?

Laminaat bestaat in verschillende diktes van 6mm tot wel meer dan 12mm, het gebruik bepaalt de dikte van je laminaatvloer. Laminaat van 6mm is uitstekend geschikt voor de zolder en laminaat van 7mm kun je perfect op de bovenverdieping leggen waaronder bijvoorbeeld de slaapkamers. In deze kamers is het gebruik van de vloeren minder intensief dan in het woon- en leefgedeelte van het huis.

Voor de gang, hal, keuken en woonkamer kun je beter een laminaatvloer tussen 8 en 10mm dikte plaatsen, het laminaat kliksysteem is steviger en de vloer stabieler waardoor deze beter bestand is tegen veelvuldig gebruik.

De nog dikkere laminaatvloeren zijn voornamelijk bedoeld voor commerciëel gebruik zoals winkels en kantoren.

 

Bron: https://www.floorhouse.be/laminaat/technische-kenmerken