De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: bijzondere overnachtingen

De feestdagen met fijne lange weekenden staan weer voor de deur. Een mooie gelegenheid om een lang weekend weg te genieten in een nieuwe, inspirerende omgeving.De bijzondere overnachtingen op Vipio zorgen voor blijvende herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet. Wij hebben een paar prachtige locaties voor je geselecteerd; overnacht jij straks in een boomhut, watervilla of watertoren?

Vipio is dé website voor het boeken van unieke en bijzondere overnachtingen en vakanties in Nederland en België. Of het nu gaat om overnachten in een boomhut, in een prachtig kasteel, een pipowagen of in een vuurtoren, je boekt het direct op Vipio. De bijzondere overnachtingen op Vipio zorgen voor blijvende herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet. De prijzen van de accommodaties op Vipio zijn ook nog eens de laagste die je op internet kunt vinden.  

Met Vipio hoef je niet meer urenlang allerlei websites door te spitten om iets bijzonders te vinden. Hun ervaren team heeft dat namelijk al voor je gedaan zodat jij direct en makkelijk een unieke overnachting of vakantie kunt boeken. Selectiecriteria zijn:
- Bijzonder soort accommodatie 
- Bijzondere ligging
- Bijzondere historie 
- Bijzonder interieur 

 

4-persoons watervilla

 4-persoons watervilla

OUDDORP, ZUID-HOLLAND, NEDERLAND
1-4 PERSONEN

Dit bijzondere vakantiehuis voor 4 personen is te vinden op een luxe vakantieresort in een prachtig natuurgebied direct aan het unieke Grevelingenmeer in Zuid-Holland. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van Europa en al vele jaren een zeer populaire bestemming voor watersporters en toeristen die komen voor natuur, strand en rust.

De watervilla beschikt over een comfortabel en stijlvol ingericht interieur. Het terras geeft uitzicht op het landschap van het resort, het omringende water van de baai en/of op het Grevelingenmeer. Het huis is ideaal voor een verblijf met een gezin of stel vrienden.

Meer info over dee accommodatie: Vipio 

 Romantisch overnachten met uitzicht

Romantisch overnachten met uitzicht
NES, FRIESLAND, NEDERLAND
1-3 PERSONEN


Heb je altijd eens willen slapen in een echte watertoren met een waanzinnig uitzicht? Dan is dit je kans. Deze imposante watertoren staat in Nes (aan de vaste wal van Friesland). Toen de watertoren buiten gebruik werd gesteld is deze omgetoverd tot een hotel met 2 luxe suites. De toren is maar liefst 41 meter hoog en het uitzicht is dan ook adembenemend. 

Deze suite is van alle gemakken voorzien. Je slaapt op een kingsize 2 persoons bed onder Boomba Bamboo dekbedden en hebt verder de beschikking over een airconditioning, een zithoek en een XL flat screen tv met kabelzenders. Er is een kitchenette, een eethoek en een eigen badkamer met een haardroger, een regendouche en een 2 persoonsbubbelbad aanwezig. Verder is de badkamer voorzien van gratis toiletartikelen. De accommodatie beschikt over een koffiezetapparaat (nespresso) en een waterkoker toebehoren is aanwezig. Er wordt dagelijks indien gewenst een continentaal ontbijt in de B&B geserveerd.

Meer info over dee accommodatie:  Vipio 

Boomhut met balkon in natuurlijke omgeving 

Boomhut met balkon in natuurlijke omgeving
EASTEREIN, FRIESLAND, NEDERLAND
1-2 PERSONEN

Deze goed geïsoleerde boomhut, is gebouwd van ecologisch, milieubewust Europees hout en heeft een geheel eigen sfeer. De boomhut staat op een erf met diverse bijzondere accommodaties die allemaal via Vipio zijn te boeken. De boomhut heeft een ruim balkon en grote ramen waardoor je kunt genieten van een natuurlijke omgeving. De boomhut is geschikt voor 2 personen die op een bijzondere maar toch ook comfortabele manier willen overnachten. Door te slapen in een boomhut heb je namelijk echt het gevoel één te zijn met de natuur. 

De boomhut is voorzien van een tweepersoonsbed (140/200cm), een zitbank en een elektrische kachel. De boomhut is in elke seizoen te boeken. In de boomhut zijn verder ook bordjes, bestek, kopjes, glazen en een waterkokertje aanwezig. Er is wifi en de bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Badhanddoeken moeten zelf worden meegebracht. 

Meer info over dee accommodatie:  Vipio

 Safaritent voor 8 personen aan zwemvijver

 

Safaritent voor 8 personen aan zwemvijver
NIEUW HEETEN, OVERIJSSEL, NEDERLAND
1-8 PERSONEN

In deze prachtige safaricottage voor 8 personen kan je helemaal tot rust komen in de natuur. De cottage is gelegen aan het water en heeft een prachtig uitzicht over de vijver. Op de veranda kan je lekker zitten in de zithoek of aan de picknicktafel.

Het vakantiepark heeft alles in huis om het perfecte vakantiegevoel te beleven. Naast de prachtige omgeving is er op het park ook voldoende vermaak voor zowel jong als oud. Neem een duik in het binnenzwembad terwijl de kinderen waterpret beleven in het kinderbad.

Meer info over dee accommodatie:  Vipio