De makelaar van Twente
De makelaar van Twente

Friday Free: magische zomeravonden

Is voor jou de zomervakantie al begonnen? En staan er al etentjes op de planning? BBQ-en met vrienden zorgt vaak voor een onvergetelijke, magische zomeravond. Zo’n avond die je nooit meer vergeet, waar je maar bleef praten, lachen, eten en proosten. Met de Big Green Egg kan jou avond niet meer stuk. Dit is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Maar we hebben meer tips voor je om met volle teugen van deze zomer genieten. Lees snel verder!

Big Green Egg

Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. Waarschijnlijk ben je inmiddels wel bekend met dit type BBQ. Zo niet, dan is het nu toch eens echt tijd om er meer over te weten te komen. De Big Green Egg is vervaardigd uit keramiek. Hierdoor kan de temperatuur binnenin tot op de graad nauwkeurig worden bepaald. Ook wanneer het buiten dus was frisser is. Zo is deze Big Green Egg ideaal voor het voorseizoen en naseizoen. Perfecte garing van 70 graden tot 350 graden.

 


Balkon

Heb je een klein balkon?  Tegenwoordig zijn er ook vele kleine varianten BBQ’s. Zowel elektrisch als (toch wel onze favoriet) houtskool. Denk bijvoorbeeld eens aan een Weber Smokey Joe. In vele leuke kleuren te koop en eenvoudig op te bergen wanneer je hem niet gebruikt! Daarnaast is er ook de mini variant van de Big Green Egg. Ook zijn er speciale balkon BBQ’s. Deze kun je aan de railing van je balkon hangen. Kijk alleen wel even naar de wetgeving van jouw verhuurder of complex. Het zou kunnen zijn dat deze niet zijn toegestaan.

Lange avonden

We nemen weer de tijd voor gezellige lange avonden. BBQ-en hoeft dus zeker niet meer binnen enkele uurtjes maar gaan juist door tot in de late uurtjes. Heerlijk borrelen, bijpraten en eten. Met een terrasverwarmer of een gezellig vuurtje kun je de avonden langer buiten blijven zitten. En natuurlijk kan je altijd nog een jasje aan of een lekker kleedje over je benen leggen. Op vakantie leef je immers ook veel buiten en binnen zitten kan nog de gehele winter!

Gewoon tussendoor

Een andere trend die we zien is dat we ook meer gaan ‘koken’ op een barbecue. Visite hoeft er dus helemaal niet te zijn. Of je het nu in de pan bakt of op een barbecue. Wij weten wel wat lekkerder en gezelliger is!

https://www.biggreenegg.eu/nl/