Nieuws

Friday Free: 6 handige apps voor (ver)bouwen en klussen

Het begint weer vroeg donker en koud te worden, we zitten meer binnen; de ideale tijd om weer wat in huis te gaan rommelen. Opruimen, maar ook wat andere deco hier en daar, misschien een nieuw DIY-projectje? Daarom vandaag 6 handige apps om je tonnen inspiratie te geven om thuis zelf aan de slag te gaan!

Friday Free: Red Dot Awards voor IKEA

IKEA staat bekend om zijn betaalbare en functionele producten. Maar het woonwarenhuis maakt ook mooie design producten en werd dit jaar beloond met één van ’s werelds grootste prijzen voor design, de Red Dot Awards. Het sleepte maar liefst drie awards in de categorie ‘Product Design’ in de wacht: voor de duurzame keuken KUNGSBACKA, de modulaire bank DELAKTIG en de party- en muziekcollectie FREKVENS.

Friday Free: deze trends zijn echt passé

Interieurtrends lijken niet zo snel te veranderen als kledingtrends, maar toch verandert er in huis ook elk seizoen wel iets. Waar planten nu heel populair zijn in het interieur, kan dat over een tijdje wel weer anders zijn en zien experts de planten net als deze items liever niet meer in huis. Déze interieurtrends zien experts in 2019 het liefst verdwijnen

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken