Nieuws

Friday Free: Laminaatvloer

Friday Free: Laminaatvloer Je wil een stijlvolle vloeroplossing, maar niet tot elke prijs? Kies dan voor laminaatvloer. Je krijgt de warmte van een houten vloer, voor een zacht prijskaartje. Meteen de twee grootste voordelen van een laminaatvloer. Bovendien kies je uit een waaier van parket- of tegelprints en kleuren. Zodat je droomvloer perfect bij jouw interieurstijl past: landelijk of trendy, strak of modern, tijdloos klassiek of cottage chic? Alles kan. Lees snel meer over de voordelen en eigenschappen van lamminaat

Friday Free: Gietvloer soorten

Friday Free: Gietvloer soorten Twee weken geldeden schreven we al over de PU gietvloer. Maar welke soorten gietvloeren zijn er nog meer? Alle gietvloeren worden naadloos aangebracht en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Toch zijn er nog enkele verschillen tussen de verschillende soorten vloeren. Zo is een epoxy gietvloer een echte arbeidsvloer en is een beton gietvloer meer geschikt voor in huis. En een UV gietvloer is een zeer kleurvaste vloer. Lees snel meer over de verschillen.

Friday Free: Mobiele Airco

Friday Free: Mobiele Airco Tijdens warme zomerdagen loopt de temperatuur in huis snel op. Om het binnen in huis weer op een aangename temperatuur te krijgen, kun je een mobiele airco aanschaffen. Maar wat doet een airco nou precies? En wat is het verschil met een aircooler? We leggen je uit wat de belangrijkste punten zijn bij het aanschaffen van een mobiele airco.