Nieuws

Friday Free: Akoestische wandpanelen

Friday Free: Akoestische wandpanelen Hoe staat het met de galm in jouw (nieuwbouw) woning? Veel nieuwbouw is strak en modern gebouwd en afgewerkt. We houden van strakke gietvloeren, strak gestucte muren, hoge ramen, stalen kozijnen en rust en ruimte, of lees ‘leegte’. Al deze onderdelen hebben gezamenlijk wel een groot nadeel: galm, oftewel er ontstaat een probleem met de akoestiek. Met akoestische wandpanelen of behang kun je de akoestiek verbeteren. In deze Friday Free laten we zien welke opties er zijn.

Friday Free: Akoestiek verbeteren

Friday Free: Akoestiek verbeteren Bij thuiskomen denk je aan rust, en dat begint met een goede akoestiek in je huis. Een goede akoestiek zorgt voor rust en comfort, een hogere productiviteit en minder stress. Je kunt natuurlijk overal in huis of kantoor eierdozen plaatsen, maar er zijn mooiere en betere manieren om de akoestiek te verbeteren, bijvoorbeeld een scheidingspaneel als deze BuzziCactus. De komende weken bekijken we de diverse mogelijkheden voor betere akoestiek. Vandaag een uitleg over akoestiek en alvast 6 tips.

Friday Free: De mooiste bars

Friday Free: De mooiste bars We wensen je een prachtig en stylish 2020! Heb jij goede voornemens voor dit jaar, of een wensenlijst op het gebied van wonen? Wij willen dit jaar graag weer inspireren en geïnspireerd worden door mooie interieurs. Ook als je een hapje gaat eten of drankje gaat drinken doe je dit het liefst in een mooie omgeving. We zijn daarom op zoek gegaan naar de mooiste restaurants en kroegen in Nederland en België. Hier is eten en drinken echt een feest, kijk snel verder!