Nieuws

Friday Free: Kosten schilderwerk

Friday Free: Kosten schilderwerk Het regelmatig opnieuw schilderen van je woning is een belangrijke investering in het onderhoud. Het schilderwerk van je huis is gemiddeld een keer per 4 jaar aan vervanging toe. Een grote klus, waarbij het inhuren van een professioneel schildersbedrijf zeker loont. Maar wat voor prijskaartje hangt aan schilderwerken vast? Wij vertellen je vandaag meer over de kosten voor het schilderwerk,

Friday Free: 10 gouden regels voor duurzaam wonen

Friday Free: 10 gouden regels voor duurzaam wonen Klimaatverandering krijgt de laatste tijd veel aandacht. Gisteren werden in de hele wereld weer protestacties gehouden voor een ambitieuzer klimaatbeleid. In de Haag namen zo'n 35.000 mensen deel aan de mars. Ook jij kunt je steentje bijdragen aan een beter klimaat, bijvoorbeeld door duurzaam te wonen. Maar wat is dat nu eigenlijk? Lees snel verder voor ‘de 10 gouden regels voor duurzaam wonen’, waarbij ‘less’ vaak ‘more’ inhoudt.

Friday Free: PVC of laminaat?

Friday Free: PVC of laminaat? Je wil een nieuwe vloer, die onderhoudsvriendlijk is en lang meegaat. Twijfel je tussen een laminaatvloer en een pvc vloer? In deze Friday Free leggen we aan de hand van een aantal materiaaleigenschappen uit wat de verschillen zijn tussen deze vloeren. Zo is PVC vaak iets duurder, maar deze vloer kan wel prima tegen water, en is zeer geschikt als je vloerverwarming hebt. Lees snel verder als je meer wil weten over kenmerken als prijs, onderhoud, geluidsoverlast en kwaliteit.