Nieuws

Frday Free: Styling tip voor lange muur

Frday Free: Styling tip voor lange muur Een lange muur in huis betekent meestal dat je lekker de ruimte hebt. Toch blijkt het vaak lastig te zijn om zo’n kamer sfeervol te maken. Er zijn een paar trucs om zo’n lange wand te doorbreken en de verschillende functies in de woonkamer meer te benadrukken. We noemen er een paar die je zelf – en soms met wat hulptroepen – in een dag voor elkaar bokst.

Friday Free: Thuis buiten spelen

Friday Free: Thuis buiten spelen April doet wat het wil...na een paar mooie zonnige dagen 2 weken geleden is het alweer ruim een week grauw en grijs. Niet echt lekker weer om buiten te spelen, maar ook geen zin om op de bank te hangen. Wat zou het dan mooi zijn als je kinderen binnen wat actiever kunt spelen. Hang bijvoorbeeld turnringen of een klimnet aan het plafond. Of zet een vintage turnbok of -paard in de kamer - dit ziet er ook nog eens prachtig uit! Hoe zorg jij dat jij of je kinderen genoeg beweging krijgen, ook thuis?

Friday Free: COVID Hideaway

Friday Free: COVID Hideaway De COVID Hideaway: je tuin als ontspanningsplek. Ook ook in 2021 zal de staycation, de vakantie rondom huis, nog bij velen realiteit zijn. Is dat erg? Wij denken van niet. Des te meer reden om extra aandacht te geven aan je tuin en dit jouw lievelingsplek te maken deze lente en zomer. Nu is de tijd om daarmee te starten. Welke tuintrend past bij jou: de COVID Hideaway, Urban Jungle of Genius Loci? Bekijk ze in de Friday Free!