Nieuws

Friday Free: Interieur MasterPlan in 3D

Friday Free: Interieur MasterPlan in 3D Wil je je bestaande woning upgraden, of ga je verhuizen? Het kan lastig zijn om alle ruimtes mooi in te richten. Interieur styling kan kostbaar en tijdrovend zijn. Maar met het Interieur MasterPlan van MoID heb je in 2-3 dagen een masterplan voor je hele huis, in 3D vom. Wil jij ook een blijvend mooi interieur, gemaakt voor jouw lifestyle?! Lees dan snel verder.

Friday Free: Kunst

Friday Free: Kunst Thuis is de plek waar jij heerlijk jezelf kunt zijn. Lege muren in je interieur zijn een gemiste kans. Door iets aan de muur te hangen wat je écht mooi vind en wat je een goed gevoel geeft als je ernaar kijkt, wordt je thuisgevoel alleen maar versterkt. Dus ben jij toe aan meer kunst in jouw leven? We helpen jou stap voor stap bij het vinden van het perfecte kunstwerk.

Friday Free: Tranquil Dawn, de kleur van 2020

Friday Free: Tranquil Dawn, de kleur van 2020 Elk jaar vertalen Flexa-kleurexperts wereldwijd opkomende trends naar een nieuwe Kleur van het jaar. Voor 2020 is dat Tranquil Dawn. Ontdek hoe deze prachtige kleur en de vier complementaire kleurenpaletten kunnen worden gebruikt om jouw huis om te toveren. Ontdek wat de achterliggende inspiratie is voor Tranquil Dawn, en hoe deze kleur de sfeer in jouw huis compleet kan veranderen.