Nieuws

Friday Free: Akoestisch meubilair

Friday Free: Akoestisch meubilair Akoestisch meubilair, hoe mooi kan het zijn? Het antwoord is simpel: het is prachtig! Je haalt niet alleen een praktisch meubel in huis die zo is vormgegeven dat ze bijdraagt aan een perfecte akoestiek, maar voegt ook design toe aan het interieur van de ruimte. Merken als BuzziSpace en Vitra weten perfect hoe ze mooie en handige meubelen voor je maken. Wij hebben een aantal van de allermooiste exemplaren voor je geselecteerd. Laat je inspireren hoe multifunctioneel akoestisch meubilair is.

Friday Free: Akoestische verlichting

Friday Free: Akoestische verlichting Prettig werken en leven doe je in een ruimte die optimaal verlicht is én waarin de akoestiek fijn is. We hebben een prachtige collectie akoestische verlichting gevonden, die je helpt om het geluid en de verlichting in de ruimte te optimaliseren. Zo ben je verzekerd van extra woon- en werkplezier! Bekijk de mooie akoestische lampen in deze blog en laat je inspireren!

Frriday Free: Akoestisch behang

Frriday Free: Akoestisch behang Wel eens gehoord van akoestisch behang? Een galm in huis is nooit fijn, je hoeft je eigen echo niet te horen. Gelukkig zijn er veel manieren om jouw huis geluidsdicht te maken en akoestisch behang kan hier heel goed bij werken. Dit behang is extra dik en heeft een geluiddempende werking. In deze blog meer info over de voordelen van akoestisch behang.