Nieuws

Friday Free: Warmtepomp

Friday Free: Warmtepomp Een warm huis zónder aardgas: dat kan duurzaam met een warmtepomp. Met deze elektrische verwarming wordt jouw klimaatimpact meteen een flink stuk kleiner. En als je nú een warmtepomp koopt, kun je subsidie krijgen. Lees hier hoe een warmtepomp werkt, welke warmtepompen er zijn en of jouw huis hiervoor geschikt is.

Friday Free: Terrasplant van 2019: passiebloem

Friday Free: Terrasplant van 2019: passiebloem Zoek je nog een mooie plant met prachtige bloemen voor op je terras of in je tuin? Het stralend middelpunt van je terras is deze zomer passiebloem, met sprookjesachtige bloemen en heerlijk groene ranken die met hulp van pijpenkrullen omhoog klimmen. Deze plant is gekozen tot terrasplant van 2019. Het is een snelle groeier; met een paar passiebloemen heb je binnen een zomer een groene pergola. En ook maak je bijen blij; die zijn dol op de bloemen.

Friday Free: Kunstgras of echt gras

Friday Free: Kunstgras of echt gras Hoe ligt jouw gazon erbij? Het gras bij de buren is bijna altijd groener. Maar vergelijk geen appels met peren; of gras met kunstgras… allebei groen maar met grote verschillen. Kunstgras heeft minder onderhoud nodig dan gewoon gras maar er zijn meer verschillen. Zo is gras in de zomer koeler dan kunstgras, en kan kunstgras in de zomer en bij droogte statisch worden. Meer weten over de verschillen? Lees snel verder!