Nieuws

Friday Free: Prachtig bedtextiel

Friday Free: Prachtig bedtextiel De dagen worden weer korter en de nachten langer. Vorige week legden we uit wat katoen satijn is. We blijven nog even op de slaapkamer - een van de ruimtes in je huis is waar je de meeste tijd doorbrengt. Daarom mag je best eens een make-over aan je slaapkamer geven. Dit kan makkelijk door ander bedtextiel. We hebben de mooiste dekbedovertrekken voor je geselecteerd. Kijk snel verder!

Friday Free; Katoen satijn

Friday Free; Katoen satijn Goed slapen is essentieel, en de sfeer van je slaapkamer en de keuze van je beddengoed daarom ook. Katoen satijn is onze favoriete stof voor op bed. Dit heerlijk zachte katoen is ideaal om onder te slapen want het is zacht, glad én ademend tegelijk. Koel in de zomer en warm in de winter. Kortom, het ideale beddengoed! Maar wat is katoen satijn nu eigenlijk? We leggen het je uit!

Friday Free: Dekbedovertrek

Friday Free: Dekbedovertrek Dekbedovertrekken zijn niet alleen erg bepalend voor de sfeer in je slaapkamer, maar ook voor je slaapkwaliteit.De hoeveelheid warmte die je ’s nachts nodig hebt verschilt per persoon. Om jouw ideale beddengoed te vinden, is het daarom belangrijk te weten wat voor ‘warmtetype’ je bent. Ben jij een echte koukleum, juist warmbloedig of zit je er ergens tussenin? Welk materiaal dekbedovertrek past bij jou? In deze blog meer info en advies over dekbedovertrekken.