Nieuws

Friday Free: Hollywood Regency

Friday Free: Hollywood Regency Hollywood Regency; voor het beetje ‘swagger’ in je interieur! Bedacht als achtergrond voor het dagelijks leven met als inspiratiebron de immense klassieke Hollywood filmdecors. De woonstijl ‘Hollywood Regency’ brengt glitter and glamour op een fantastische manier terug in het interieur! Lees snel hoe jij deze stijl in huis kunt creëren!

Friday Free: Akoestische verlichting

Friday Free: Akoestische verlichting Akoestiek en verlichting zijn twee belangrijke elementen in de beleving van een ruimte. In de moderne architectuur wordt er gebruik gemaakt van harde materialen en zien we steeds meer grote open ruimtes.In een grote vergaderruimte of woonruimte kun je elkaar al snel niet meer goed verstaan. Door een akoestische lamp kun je sfeer en comfort toevoegen aan deze ruimtes. De Rice Field double lampen van Knap Ontwerp Amsterdam brengen design, verlichting en een perfecte akoestliekbeheersing samen.

Friday Free: 3 woontrends dit najaar

Friday Free: 3 woontrends dit najaar In sneltreinvaart vliegt de technologie ons om de oren, waardoor we 24/7 geprikkeld worden en altijd in de weer zijn. Bovendien leven we in tijden, waarin alles soms net even anders loopt dan we gewend zijn. Hierdoor verlangen we naar rust, vervlogen tijden en connectie met de natuur. Dit zie je duidelijk terug in de drie belangrijkste woontrends voor dit najaar. Welke is jouw favoriet?