Nieuws

Friday Free: Philips Hue

Op zoek naar mooie en sfeervolle verlichting? Verlichting gaat over meer dan alleen licht. Daarom is Philips Hue gecreëerd, jouw persoonlijk draadloos verlichtingssysteem. Een product gebaseerd op al je behoeften en levensstijl. Philips Hue is op dit moment ‘het’ merk dat de trend zet wat betreft draadloze LED verlichting. Verlichting regel je vanaf nu via je smartphone of tablet. Ontdek deze innovatieve verlichting!

Friday Free: Hangplanten

Hangplanten behoren zeker tot de huidige interieurtrends. Ze brengen zoveel sfeer in huis. Het is van oorsprong een woontrend uit de jaren 70. Nu natuurlijk in een modern jasje dat past bij de huidige woontrends. Je kunt hangplanten echt overal ophangen zoals voor het raam, in de keuken of in een leuk hoekje in de slaapkamer. Wil je een originele plek? Plaats dan een hangplant in het trappengat. Dit zorgt voor een leuk, speels en groen effect.

Friday Free: meer tuintrends van 2018

De temperaturen stijgen weer dit weekend, en dan beginnen de radertjes in ons hoofd overuren te draaien: wat gaan we dit jaar doen met de tuin? Of balkon natuurlijk, want helaas zijn we niet allemaal gezegend met een jaloersmakend aantal verkante meters op het zuiden. Misschien maar beter ook, want er valt genoeg te kiezen als we de tuintrends voor 2018 moeten geloven. Go wild met deze 8 trends!

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken