Nieuws

Friday Free: maak van je badkamer een heerlijke oase

Friday Free: maak van je badkamer een heerlijke oase De badkamer is meer dan een functionele ruimte. Het is de plek die in het teken staat van een fris begin en een ontspannen einde van de dag. Een plek die zo persoonlijk is dat het ook die sfeer verdient. Eén manier om je smaak door te voeren in de badkamer? Met mooie kranen. Bekijk snel een selectie van de mooiste kranen!

Friday Free: Brave Ground, kleur van het Jaar 2021

Friday Free: Brave Ground, kleur van het Jaar 2021 Brave Ground™, de Flexa Kleur van het Jaar 2021, is een warme, natuurlijke neutrale kleur die draait om de eenvoud in het leven. Flexa heeft een aantal gebruiksvriendelijke kleurencombinaties samengesteld met deze kleur als basis. Bekijk vier inspirerende manieren voor een rustige en uitgebalanceerde ruimte met een mix van traditionele en moderne geel- en bruintinten.

Friday Free: HNY partyprops

Friday Free: HNY partyprops 2020....wat een jaar! Dit jaar was alles even anders. Ook oud & nieuw vieren we soberder dan anders. Toch kan je ook in coronatijd een geslaagde avond organiseren. Wij gingen voor je op zoek naar de beste decoratietips voor een onvergetelijke avond. Welke partybenodigdheden mogen niet ontbreken? Hoe maak je een discobol? En hoe shake je de lekkerste cocktails? Laat je inspireren en geniet straks van een geslaagd feest! Happy new year! In 2021 zien we elkaar hopelijk weer live!