Nieuws

Friday Free: unieke overnachtingen

Friday Free:  unieke overnachtingen Ben jij je eigen huis soms ook zo zat na een lange quarantaine en staycation? Verhuizen is dan een optie, we hebben weer een aantal prachtige huizen te koop staan (zie website). Als je het wat minder rigoureus wil aanpakken, kun je wooninspiratie opdoen tijdens een weekend weg. We hebben een selectie gemaakt van unieke overnachtingen. Denk aan een oude watermolen, een gevangen, reddingsboot of kasteel. Kijk snel, en laat ons weten waar jij het liefste overnacht!

Friday Free: tiny tree house

Friday Free: tiny tree house Dit is toch wel de ultieme boomhut belevenis! Wie wilde er als kind nou niet in een boomhut wonen? Vorige week lieten we al een aantal prachtige boomhutten voor kinderen zien. Gelukkig bestaan er ook prachtige boomhutten voor volwassenen. Wij hebben een aantal geselecteerd waar wij wel een week(end) zouden willen verblijven. Kijk snel - net een sprookje toch?

Friday Free: Boomhutten

Friday Free: Boomhutten Voor kleine kinderen vaak een droom, en ook volwassenen vinden het vaak geweldig: een boomhut in je tuin. Dit maakt je 'staycation' ineens veel avontuurlijker! Het is verrassend wat een boomhut met een tuin kan doen. Zo lijkt een kleine tuin vaak groter en wordt de schoonheid van een boom duidelijker zichtbaar. Naast een speelplek voor de kinderen wordt de boomhut door de ouders vaak als een kunstobject ervaren. Antoinette bouwt professioneel boomhutten. Lees en kijk snel hoe ze dat doet!