Nieuws

Friday Free: Inspirerende Instagram accounts - deel 1

Of je nou serieus overweegt om je slaapkamer een make-over te geven of gewoon even weg wilt zwijmelen bij de allermooiste interieurs; de komende weken lichten we een aantal ultieme Instagram-accounts uit om te volgen voor interieur inspiratie. Volg ze allemaal om er zeker van te zijn dat de grootste interior goals op je feed voorbijkomen.

Friday Free: Schommelstoel IKEA PS 2017

Schommelen....kinderen zijn er gek op, maar veel volwassenen ook. Ontspannen schommelen terwijl je een boek leest, naar muziek luistert of gewoon even dagdroomt. In deze gave stoel kun je alleen of samen met je vriend(in) lekker ontspannen in mooi design. De Schommelstoel van de nieuwe IKEA collectie PS 2017 is een echte blikvanger. Lees hier meer over het ontwerp en het mooie verhaal van de designer.

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken