Nieuws

Friday Free: Fjordenhus

Friday Free: Fjordenhus Vorige week schreven we over de app Readly, die je toegang geeft tot duizenden tijdschriften. Moch je deze al hebben, kijk dan snel in de recente editie van Scandinavian Living, die heeft een heel item gewijdt aan het Fjordenhus, een architectonische hoogstandje in Denemarken. Dit prachtige wereldwonder is het eerste gebouw van de kunstenaar Olafur Eliasson. Het Fjordenhus, gelegen in Vejle, is kunst en architectuur in een.

Friday Free: Online (woon)magazines

Friday Free: Online (woon)magazines Lees jij graag tijdschriften? Dan is Readly wat voor jou. Deze dienst is een soort Spotify of Netflix, maar dan voor tijdschriften. Readly biedt zo'n 4000 tijdschriften aan die je op je pc, tablet of mobiel kunt lezen, downloaden en bewaren. Met de zomerdeal betaal je slechts €0,99 voor 2 maanden! De keuze is reuze, dus jouw favoriete (woon)magazine zit er ongetwijfeld tussen. We hebben alvast wat woonmagezines voor je geselecteerd, zodat je ook tijdens je vakantie wooninspiratie kunt opdoen.

Friday Free: Groendak aanleggen

Friday Free: Groendak aanleggen Groene daken worden steeds populairder, en gelukkig maar. Groene daken zijn niet alleen ontzettend mooi, ze bieden ook nog eens veel voordelen voor je wooncomfort én de planeet. Een groen sedum dak biedt bijvoorbeeld extra verkoeling op zomerse dagen, trekt vogels aan en maakt je leefomgeving gezonder! We hebben de voordelen van een groen dak voor je op een rijtje gezet.