Nieuws

Friday Free: Opzetzwembad

Friday Free: Opzetzwembad Met het warme weer in aantocht komen de opzetzwembaden weer in de tuinen. Er is ontzettend veel keuze uit opzetzwembaden. Kies je voor een opblaasbaar zwembad of een frame zwembad in de tuin, of een rond of een rechthoekig opzetzwembad? En welke maat en welke filterpomp kies je? En heb je al gedacht aan solarmatten om je zwembad op zonne-energie te verwarmen? We geven je hierbij een aantal handige tips voor de aanschaf van een zwembad en de nodige accessoires!

Friday Free: Plunge pool

Friday Free: Plunge pool We hebben alweer een paar mooie dagen gehad, en er gaan er deze zomer nog veel meer komen. Met alle beperkingen is het lekker op je eigen terrein te kunnen afkoelen. Wil je een zwembad maar heb je geen grote tuin? Dan is de Plunge Pool wellicht een oplossing. De Plunge Pool is nog relatief onbekend binnen Nederland maar begint steeds populairder te worden. Maar wat is een Plunge Pool nou precies? Wij leggen uit!

Friday Free: Marcel Wanders

Friday Free: Marcel Wanders "Functie is zo overgewaardeerd, design moet vooral raken", aldus Marcel Wanders. Ontwerper Marcel Wander is een kei in Storytelling, en dat kun je in zijn boeken! Marcel Wanders heeft meer dan 400 objecten ontworpen, en is zeer actief als interieurdesigner voor hotels. Speciaal om deze crisis door te komen zijn alle boeken en zines nu online te lezen, op www.marcelwanders.com/books Wat een prachtig design, kijk snel en lees meer over deze ontwerper in de Friday Free!