Nieuws

Friday Free: Interieurtrends 2019

Op zoek naar inspiratie voor jouw interieur? We’ve got your back. De interieurtrends voor 2019 zijn adembenemend mooi. Grote kans dat jij jouw huisje binnenkort een make-over geeft. Denk bijvoorbeeld aan ronde vormen en een donkerblauwe muur, of de modern minimalistische trend. Je leest er meer over in deze Friday Free.

Friday Free: Verkoop tips

Een nieuw jaar, nieuwe kansen om je dromen te realiseren. Misschien vind je dit jaar wel jouw droomhuis!? De vraag naar koopwoningen blijft onverminderd hoog en de huizenprijzen stijgen nog steeds. Voor veel huizenbezitters lijkt dit dan ook hét moment om hun huis te verkopen. Heb jij ook plannen om te verhuizen? Zet deze tips op je to do-lijst voordat je jouw huis in de verkoop zet.

Friday Free: Oudejaarsavond

Knallend het nieuwe jaar in met vrienden en familie bij jou thuis? Dan kun je misschien wel wat inspiratie gebruiken voor de aankleding van je feestje. Oudejaarsavond is namelijk hét moment om eens helemaal uit te pakken. Lees snel verder voor leuke tips! En hoe je het ook viert, De Makelaar van Twente wenst je een knallend uiteinde en een stylish 2019, met uiteraard veel woongenot!