Nieuws

Friday Free: Red Dot Design Award

Je hebt er vast wel eens van gehoord; de Red Dot Design Award. Een van de belangrijkste en meest prestigieuze prijzen binnen de designwereld, ook wel ‘de Oscars van product design’ genoemd. Wellicht heb je een product thuis dat deze prijs heeft gewonnen; mooi, je hebt oog voor design, kwaliteit en innovatie. De komende weken lichten we een aantal mooie design producten uit die de Red Dot Design Award hebben gewonnen. Lees hier meer over de Red Dot Design Award.

Friday Free: Pinterest

Wil je een of meerdere ruimtes opnieuw inrichten? Dan is het handig om moodboards te maken met plaatjes van de kleur, sfeer, meubels en ideeën voor de ruimte. Knippen en plakken van plaatjes uit woontijdschriften is tijdrovend, omslachtig en ouderwets. Met Pinterest kun je voor elke ruimte moodboards maken, zoveel je wilt, en er zijn afbeeldingen in overvloed. Je kunt binnen Pinterest op een zoekwoord zoeken en de afbeelding pinnen op je bord. Handig! Lees hier hoe het werkt!

Friday Free: Indebuurt.nl

Een mooie locatie en een fijne buurt zijn erg belangrijk voor je woongenot. Wil je meer weten over jouw (toekomstige) woonbuurt? Op indebuurt.nl kun je allerlei informatie vinden over jouw buurt. En elke week kun je een kijkje nemen in de woning van een buurtbewoner. We hebben een aantal prachtige woningen geselecteerd, bekijk ze hier!

Laatste nieuws

Waardeweken

Tijdens de waardeweken van 23 augustus t/m 30 september deelt de makelaar van Twente kraskaarten uit waarop mooie prijzen te winnen zijn: een gratis waardebepaling van uw woning, een etentje, een klusser of tuinier, een bloemetje of het bijwonen van een wedstrijd van Heracles Almelo.

Kras en win!! LET OP maar 1 vakje open krassen anders is uw kaart ongeldig.

Heeft u prijs dan kunt u deze innen op ons kantoor aan het Wethouder E. van Dronkelaarplein 27 te Almelo, neemt u dan wel de kraskaart en een geldig legitimatiebewijs mee.

Succes!

Recent bekeken