Nieuws

Friday Free: Open Huizen Dag

Woon je te klein, te groot, te veraf of te dichtbij drukte? Woon je toch liever in de natuur, een kindvriendelijke wijk of juist in een bruisend stadscentrum? kortom, ben je weer of nog steeds op zoek naar je droomhuis? Zaterdag 30 maart is er weer een Open Huizen Dag!! Laat je verrassen, inspireren, kijk eens in ons huizenaanbod en wellicht vind je volgende week je droomhuis!

Friday Free: Trends badkamerverlichting

Verlichting uitzoeken voor de badkamer: kies je voor led, halogeen of een spaarlamp? En wordt het een plafondlamp of praktische wandverlichting? Juist in de badkamer is verlichting belangrijk voor de vormgeving en sfeer. Met bijvoorbeeld gekleurde lichteffecten en verlichting die reageert op muziek wordt de badkamer nog meer een plaats waar ontspanning, genot en wellness de boventoon voeren.

Friday Free: Betonstuc

Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal waarmee je de wanden een strakke en stoere natuursteen- of betonlook kunt geven. Door de waterdichte eigenschappen is betonstuc erg geschikt om toegepast te worden als alternatief voor tegelwanden in badkamers en keukens. Lees snel meer over de mogelijkheden en kosten van betonstuc.